Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahada sayisal olarak kalabaligiz ama ise yarayan ve sürekli oynayacak olan Lemina, Sara ve Torreira var baska da hic kimse yok. Lemina‘nin devamlilik problemi var, Torreira ve Sara‘nin da halleri iyi degil.

Kaan, Ilkay, Nhaga, Lesley falan hepsi bombos, anca kupada oynarlar (bu arada Nhaga‘dan birsey olabilir düsüncesindeyim ama oynatilmayacagi bariz).

Avrupa olmasa yeterli derdim ama kol gibi SL fikstürüne girerken su orta saha ile yola cikmak büyük rezillik.

Kaan ayhan uefa listesine yazılsın diye u23 transferi yapmayacaklar

Yine yarım yamalak iş yapıp takımı eksik başlatıyorlar sezona, bir işi de tam yapın bir kez olsun hayatınızda

Sinirlerim bozuldu ben yatıyorum iyi geceler kalanlara sabırlı nöbetler sabır taşı olsa şu orta sahasızlıkta çatlardı

Yusuf işine pek güvenmiyorum Bitshiabu'yu kiralamak lazım zaten U23 hakkı var orta saha falan gelmeyecek çok bariz bence.

Gidip Toreria lemina sarayı motive edek. Aslansın kralsın makinesin diye hatta Abdülü de. Yapacak bir şey yok abi orta almayacaklar. Stoper alınsada Okan ne zaman oynatır bilmiyoruz

1788214295443.webp

Yönetimin basın ayaklarından h.y. konuşmuş
orta saha alınmayacak belli ki duruma alıştırmaya çalışıyorlar

Eğer os olmuyorsa bitshiabu alın direkt şu kontenjanları artık boş bırakmayın yeter

Elimizde 6 orta saha varken neden orta saha arıyoruz o da ilginç, veya bu adamların oynayacak hali yoksa niye kadrodalar? İlkay ve kaandan iyice tiksindim zaten gurbo herif almasınlar bi daha şu takıma bi de hakan falan diyorlardı üçü beraber rap kasedi çıkaracak herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt