Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizde 6 orta saha varken neden orta saha arıyoruz o da ilginç, veya bu adamların oynayacak hali yoksa niye kadrodalar? İlkay ve kaandan iyice tiksindim zaten gurbo herif almasınlar bi daha şu takıma bi de hakan falan diyorlardı üçü rap kasedi çıkaracak herhalde.
Kaan ile beraber 7 tane var hepsini toplasan 3.5 orta saha yapmıyor

Danois çok farklı profil Sara yerine gibi, keşke Camara olsa o gelse Sara ile de oynar

U23 kontenjanlarının dolu gibi görünen ikisi halihazırda boş diyebiliriz zaten oynatmayacakları adamlar işgal ediyor.

14 yabancı hakkının fiilen 11'ni kullanıyoruz aslında, yani planlama bu kadar rezalet

Şu saatten sonra Yusuf transferinin olmasını istemiyorum. U-23 stoper bir ihtimal Abdulkerim'i kesip en azından stoper hattında bir upgrade yapabilir. Bitshaibu, geçen sene Leipzig'de az maça çıkmış olabilir ama yerine oynayan adam da Fransız milli stoper Lukeba

Yine paraya kıyıp adam akıllı bir ortasaha almadığımız için tüm sezon çöp olacak.

Bu kadar iyi hucum hattı kurup ortasahanın kötü ve stoperlerin alternatifsiz olması hainlikten başka bişey değil.

nhagayı kiralık gönderip sol stopere iyi bir u23 almamız lazım yusufla filan olacak iş değil

ayrıca u23 bie orta saha daha gelince nhaganın oynama ihtimali eksiye düşer

gönder adamı kiralık bir yere al stoperini

eyüp kasımpaşa filan şster nhagayı en kötü

orta saha alınmaz ise cl de hiç birşey beklemiyorum açıkcası takımdan.. oyunu kuracak açacak etrafındakileri oynatacak zekada orta saha istiyoruz.. orta sahanın bu kadar küçümsendiği bir düşünce yapısı olmaz olsun..

Sahaya 10 tane orta saha ve 1 kaleciyle çıksan bile doğru oyuncu profilleriyle baya iyi top oynanır aslında...

Eğer Yusuf olursa

U23 Forvet
U23 Orta Saha

Alınarak Nhaga kiralık verilmeli oynama garantisi ile.

Yusuf olmuyorsa

U23 Stoper
Yetişkin Orta Saha
U23 Forvet

Alınarak yine Nhaga kiralık verilmeli.

Her koşulda Deniz hariç 3 takviye şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt