Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.495
- 31.847
- 2.098
Araplardan zar zor oyuncu alan tek biziz galiba. Mohammed de gelirken az daha askere alıyorlardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Crystalın 25 m poundu da reddetmişlerdi. Bunlar 35ten aşağı net bırakmazHaklı abi adam son gün düşmüşsün örümcek ağına. İster
Selamun Aleykum.Arka Sokaklar'ı izleyerek Transfer Haberleri'ni takip edelim yav![]()
Puerta zu Forest, onlarda kiralik Olympiakos'a verecekmis.
Iki kulübün sahibi aynı kişiOlympiakos mu? Ulan tam hijack'lik deal'mış...
Ahmet denizci daha güvenilir kaynak.Cago danois ile görüşme var dedi
5 transfer diyordu. 2 zor geldiKahvekonyak balonu patladi
Benim kadro planlamasını 1-2 maça göre yapmalıyız gibi bir düşüncem hiç bir zaman olmadı. Yaz boyu Singo gönderilmeli düşüncesindeydim. Arkadaşın yazdığı vizyonu hiç beğenmedim sadece. Singo-Jakobs gönderip Arda Okan ve ofansif sol bek almak CL'de paramparça olmamızı sağlar ancak. Ona ithafen.Haklısın ama kadro planlamasını da PSG-Barça ve belki üst turlara çıkabilirsek 1-2 benzer maça göre yapmak da doğru değil... Singo için konuşuyorum keşke hem o maçlarda senin beklediğini yapacak hem de sezon boyu istikrarlı şekilde sahada kalıp katkı verecek biri olduğuna güvenebilseydik...
Iki kulübün sahibi aynı kişi