Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitshiabu + hakan bu saatten sonra olabilecek en iyi denklem

Gunaydin renkdaslar dun dikkatimi ceken Haluk un aciklamalari oldu.Ne dedigi belli degil 1 oyuncu alinir felan orta saha olmayabilir diyor Deniz Gül 3.forvet diyor.Simdi Deniz Gül 3.forvetse mantik olarak 2.forvet alinmasi gerekiyor.Firsat cikarsa felan biraz tuhaf aciklamalar var.Stoper olayini da tam anlayamadim.

Son gun firsat firsat transferi dediler tum yaz. Buyuk ihtimal transfer yapmadan kapatacaklar son gunleri. Abv sizin gibi yönetimsi insanlari

Ya şu Nhaga Oluai üstünden ts alsaydı şöyle böyle gibi ezber yorumlar yapmayın Allah aşkına.

O çocuk TS’de daha ilk maçında bu çocuk çok yetenekli dedirtti, izlemediyseniz sırf eleştiri olsun diye yazmayın.

Nhaga yüzünden ban yedim tekrar yemeye niyetim yok ama Nhagadan hiçbir şey olmaz. Vasat altı bir çocuk, Berkan Kutlu tavanı

Lesley > Nhaga

En azından fizik var.

Nhaga yerine Celil olsa daha faydalı olur en azından alt yapı kontenjanından yazarız.

Son düzenleme:
suudi arabistan kulübün transfer yapmasini mi bekleyecegiz

yok daha neler

Yav singodan çık arda Okan kopmeiners ve Yusuf’u al bitti işte olay

Uğurcan
Arda Davinson Yusuf Jakobs
Kopmeiners
Sara Batrakov
Sane Osimhen Leao

Yapın şunu bitsin çile yav

Leao dışında banko ilk 11 transferi yapmadık. O da zaten öncelik ihtiyaç değildi. İnanılmaz saçmaladık.

Batrakov diyeceksiniz ama ben Yunus’la rotasyonlu oynayacağını düşünüyorum. Tabii yine iyi süre alır diğer transferlere göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt