Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence kaleci için aceleye gerek yok şuan… ŞL eylül ayında, Günay ligi idare edecek kapasitede. Eylül ayına kadar iyiyiz

Onumzudeki hafta en kotu sonuclanmali bence, 1.5 ay sonra CL baslayacak, adaptasyonu vs bir surecte var.

Gunay lig icin tabii yeterli agustos kapsaminda , ama bunu "vaktimiz cok var " diye dusunmemeleri lazim kaleci ozelinde.

Yav bu moratanın opsiyonu yok mu bizde çekelim opsiyonunu comoda gelsin ayağımıza biz satalım 20 ye bunlara moratada mecbur bekleyecek yok öyle ben geldim selam aleyküm ben gidiyorum kafama göre bu iş diğer futbolculara örnek olunmalı geri adım atılmamalı
Bende basta bole dusunuyordum ama opsiyonunu aldik, Como birden "tamam istemiyoruz " dedi. Elimizde olmasina seviniriz ama 3. Forvet olarak 6M eu maas ve huzursuz olacak bir adamin kalmasi ne kadar iyi ne kadar kotu bilemedim.

Bu arada alırsın üst düzey kaleciyi sonrada Berke'yi transfer edersin Günay dahil 3 kaleci ile sezona başlarsın. Böylece Hem taraftar hem de Berke Üzerindeki baskıyı kırarsın. Avrupa listesine Günay yerine Berke de yazılabilir böylece. (Karakter mevzularına girmiyorum. Geçen sezon Hem Uğurcan Hem de Berke'yi defalarca izleme şansım oldu. Berke Uğurcan'dan daha iyi kaleci)

Bu arada alırsın üst düzey kaleciyi sonrada Berke'yi transfer edersin Günay dahil 3 kaleci ile sezona başlarsın. Böylece Hem taraftar hem de Berke Üzerindeki baskıyı kırarsın. Avrupa listesine Günay yerine Berke de yazılabilir böylece. (Karakter mevzularına girmiyorum. Geçen sezon Hem Uğurcan Hem de Berke'yi defalarca izleme şansım oldu. Berke Uğurcan'dan daha iyi kaleci)
8-10 tane daha kaleci alalım renktaş oynamayanları hale yollarız karpuz taşırlar

Gunayi cok iyi bir yedek bulsam bile avrupa listesinde yabanci sayilmasi buyuk problem. Keske yerli olsaydi

günaydın herkese kaleci yangınını ne zaman başlatıyoruz ,antep maçında patlayınca mı

Berke bu atmosferde takıma gelirse firesiz dünyaları kurtarması lazım ki taraftar benimsesin yoksa işi var. Ortaya atılan isimler ister istemez taraftar aklını manipüle ediyor. Geçen sezon sonu yani 2.5 3 ay öncesi berkeye evet diyebilirdim ama şuan çok düşük seviye gelmeye başladı gözüme. Yani madem ortaya o isimler atıldı en azından o seviyelere yakın birileri gelmeli bu sezon herkesin yükü ağır berke sıkıntıya girer.

Yav bu moratanın opsiyonu yok mu bizde çekelim opsiyonunu comoda gelsin ayağımıza biz satalım 20 ye bunlara moratada mecbur bekleyecek yok öyle ben geldim selam aleyküm ben gidiyorum kafama göre bu iş diğer futbolculara örnek olunmalı geri adım atılmamalı
Aynen 3 + 8 milyona bonservisini alip Como’ya biz satabiliriz. Ayrica 8 milyonu 6 taksitle odeme hakkina sahibiz.

Benim anlamadığım hoca dün arda unyay i övdü gelişimi gayet iyi önü de açık dedi peki diğer gençler onları hiç konuşmadı gokdeniz özellikle oynadığı maçlarda dikkatimi çekti benim yeterli görmüyor ise hocamız kiralık vermemiz lazım belli ki oynatmayacak.
Yabancı sağ bek alacak isek birde yerli alternatif düşünmeliyiz gokhan sazdagi olur yada başka bir genç bulmalıyız bitmeli bu sağ bek sorunu .
Ayrıca ahmet kutucu ile Yusuf kullanılmayacak ise takasta değerlendirilmeli

Sonsuz paramız olsa güzel fikir aslında.

8-10 tane daha kaleci alalım renktaş oynamayanları hale yollarız karpuz taşırlar
Renkdaş Galatasaray'ın çok iyi 3 tane kaleciye ihtiyacı var. Yok sen Jankat'ı da kaleci olarak sayıyorsan Jankat'ı hiç izlememiş olabilirsin. Hem Adana maçlarında hemde U21 maçlarında izledim performansı çok zayıftı. Günay'ın Uefa listesinde yabancı sayıldığını da hatırlatırım.

Peşin mi istiyormuş bunlar 20yi?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Renkdaş Galatasaray'ın çok iyi 3 tane kaleciye ihtiyacı var. Yok sen Jankat'ı da kaleci olarak sayıyorsan Jankat'ı hiç izlememiş olabilirsin. Hem Adana maçlarında hemde U21 maçlarında izledim performansı çok zayıftı. Günay'ın Uefa listesinde yabancı sayıldığını da hatırlatırım.
3 çok iyi kaleci diye bir şey olmaz, dünyanın hiçbir takımında yok

Mcitynin 3. kalecisi yıllardır scott carson herif ölse kimsenin haberi olmaz 3. kaleciliğe devam eder

20 ha..15 falan diretiyorlar heralde diyordum 20 epey fazla ederson icin.

10 13 kolpacilarina inandik biraz bizde.

Donna icinde 25 minimum cekiyordur PSG.

Rota genc kaleci, ucuz maas olacak, vereceksek 15-20 araligi oyle olmali. 20 bons ustune 7-8 minimum maasli adam cok fazla.

Tzolakis icin heralde cok istiyorlar
Senna Lemmans var
Bir iki isim yaziliyordu burda, baskada ismi konusulan yok gibi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt