Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.561
- 14.199
- 1.498
Bize uygun maliyetli potansiyelli 19 23 yaş atası topçularda lazım en az 3-4 tane 3 er milyondan topçu alsınlar birtanesş yurtsa kar kardır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ön tarafta her yerde oynar mertensMertens’i herkes ister ama nereye koyacagimiz hususunda kafamda oturtamiyorum
10 no oynayamiyor diyor bazilari, yedekte de duracak degil, ya kanat forvet ya santrafor oynatiliyormus, kanatlarda Kerem ve Yunus’un yerine de oynayamaz, Sefer zaten kesilmez
Anca 4-4-2 düzeninde oynar gibi, sırf bu düzen icin aliyorsak da sacma gibi
Ya da 10 no oynayamiyor diyenler büyük kolpaci
10 numara oynuyor yahu forvet arkası gibi oynuyor işte.Hatta geçen sezon en az 15 maçta 10 numara gibi oynadı.Mertens’i herkes ister ama nereye koyacagimiz hususunda kafamda oturtamiyorum
10 no oynayamiyor diyor bazilari, yedekte de duracak degil, ya kanat forvet ya santrafor oynatiliyormus, kanatlarda Kerem ve Yunus’un yerine de oynayamaz, Sefer zaten kesilmez
Anca 4-4-2 düzeninde oynar gibi, sırf bu düzen icin aliyorsak da sacma gibi
Ya da 10 no oynayamiyor diyenler büyük kolpaci
30 mac 11 gol ligdeMertens geçen sene kaç gol atmış la?
Lucas Torreira yi getiren vizyonun 35 yaşında adama gitmesini ben doğru bulmuyorum bize 24-28 arası 10 numara lazım kaliteli 10 numaraBir futbolcunun maksimum verim yaşının 29 olduğuna dair bir çalışma yayınlanmıştı yıllar önce...
Eskiden 30 yaşına gelen futbolcuya emekli oldu-olacak gözüyle bakılırdı. Hatta İngiltere' de emektar futbolculara jest babında, 30 unu bulmuş olanlardan bonservis ücreti talep edilmezdi, transfer olmak istediklerinde...
Profesyonel anlayış geliştikçe bu durum epey değişti. Ancak her şeyin de bir limiti var. Kendisine iyi bakan bir futbolcu için 29-32 yaş arasında belirgin performans farkı olmasa da sonrasında gerileme kaçınılmazdır ve her bir yıl bir öncekinden daha fazla düşüş olur. 33-34 farkına göre 34-35 farkı daha fazladır. Keza 35-36 çok daha fazla. Birkaç istisna kaideyi bozmaz...
Takıma yeterince tecrübeli oyuncu da katılmışken, konuşulan maaaşlara çok elzem bulmadığını belirtmek isterim...
Dribbling filan kalmamış pek adamda30 mac 11 gol ligde
Direkt 10 yerine 8,5 tabir edilen tipte bir futbolcunun daha tercih edilesi olduğu kanaatindeyim, mevcut kadro itibariyle...Lucas Torreira yi getiren vizyonun 35 yaşında adama gitmesini ben doğru bulmuyorum bize 24-28 arası 10 numara lazım kaliteli 10 numara
Engelli listemdeki tek kişi herhalde ama her yerde karsıma cıkıyorAynı vidyo altında 16 tane yorumu var. Sıçtı bu transferfen cacık olmaz. Gelmesin.
Ekli dosyayı görüntüle 171787