- 12 Haziran 2013
- 9.938
- 6.010
- 1.843
yazık çocuk heyecanlı ne yapacağını bilemez tavırda, umarım gelecekte çok başarılı olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geldi ya torreiraEvet en az 1 orta saha daha lazım. T ve B yi adamdan saymıyorum.
Ayrıca şu uzun saçlı topçumsu heriften 8 numarayı döve döve almak lazım.
Rezil herif yav. Utanmadam 8'i almış. İnsanda biraz ar olacak ar.
İşte +1 daha çok hoş olur. Bu adamlara bir şey olsa yine gelip Taylan filan oynayacak, düşüncesi bile havale geçirtiyor adama.geldi ya torreira
İtalya liginde 1.68 olan bizim ligte 1.88 sayılırTorreira 1.66 mertens 1.68
biraz abartili olmaz mi beratİşte +1 daha çok hoş olur. Bu adamlara bir şey olsa yine gelip Taylan filan oynayacak, düşüncesi bile havale geçirtiyor adama.
Kendine sorsan sorun takımdadır ... Kendi süper top oynuyor arkadaşın ...Evet en az 1 orta saha daha lazım. T ve B yi adamdan saymıyorum.
Ayrıca şu uzun saçlı topçumsu heriften 8 numarayı döve döve almak lazım.
Rezil herif yav. Utanmadam 8'i almış. İnsanda biraz ar olacak ar.
Kolpay Asma<1.70 futbolcuların listesini yapalım derhal.
Ben de öyle düşünüyordum ama Scarpa aşırı güçsüz bir futbolcu, fizik temasa hiç gelemiyor. 28 yaşından sonra ne derece güclenebileceği de sıkıntı...taktik belli iç saha maçlarında koy lucası güzel bir 10 numara olivera mertens seferovic kerem yunus hepsinin açıklarını kapatır. Bu sene özzelikle iç saha maçlarında çok goller atacağımıza inanıyorum. Keşke o 10 numara evanger vegia değilde scarpa olsa tadından yenmez. yeni hagi olur bu herif.
10 gelince sanki 5'i dönüşümlü oynarİşte +1 daha çok hoş olur. Bu adamlara bir şey olsa yine gelip Taylan filan oynayacak, düşüncesi bile havale geçirtiyor adama.
20 milyonun altına vermeyin şu sevilla itine
Bu transfer dönemi yalı çocuğuna da ders olur. İlgilendiğimiz oyunculara zıpladıklarında daha iyilerini aldığımızı bilmek bayağı cesaret kıracaktır.Gıiriliçin gelmediği iyi oldu demek ki bunlar gelmezse daha iyileri gelicek lafı doğru imiş. Yine masonik işler yapıyoruz
monza'ya gidiyormari niye yüzde 93 sanırım onuda aldık. iyimidir bu?