- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
GSCnin gs tarafı benim için bitmiştirBir gece ansızın tüm transferlerine çöküldü kardeşim geçmişler olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCnin gs tarafı benim için bitmiştirBir gece ansızın tüm transferlerine çöküldü kardeşim geçmişler olsun
Berbat şarkı berbat edit
Saz mı caz mı bile daha iyi giderdi
Ben Morutan'da 25 maçta en az 45 dk oynama zorunluluğu var diye anladım. 25 maç oynarsa Pisa'nın alma zorunluluğu yok bence. Bizimkiler 2 cümleyi birleştirince öyle olmuş gibi
Wonderkidi yine osurtmuşlarNoldu beyler keyifler yerinde mi
Beni de üzdü o. KAP bildirimlerini o nöbette göreceğiz diye seviniyordum da sağlık olsunNöbetim kapatılmış canım sıkıldı
Bizim daha çok takipçimiz var. Ona reklam olur gibi.harika olur reklam açısından falan
Yarın 18.59 da yeni nöbet geliyo intikamın alınacakGSCnin gs tarafı benim için bitmiştir
Beni de üzdü o. KAP bildirimlerini o nöbette göreceğiz diye seviniyordum da sağlık olsunSeviliyorsun, güzel 2 nöbet verdin bize. İkisi de ileride tekrar okunacak nöbetler oldu ♥
1 günlük admin olduğunda Murhana saplamayı ihmal etmeGSCnin gs tarafı benim için bitmiştir
şuan tam olarak böyleyim üstatNoldu beyler keyifler yerinde mi
Haberi görmedim de İlkay'ın bir soruya sosyal medyadan verdiği cevap üzerine yükseldi insanlar galiba. İlkay zaten Galatasaray taraftarı olduğunu her fırsatta söylüyorKim haber yaptı bunu bilmek istiyorum. Çok sinirlendim
Böyle bir şey olmazYarın 18.59 da yeni nöbet geliyo intikamın alınacak