- 31 Aralık 2015
- 14.971
- 9.822
- 1.588
Ahh ertan ahhh..
Fbjklilerden sevdigim tek haberci valla. Bize karsi hep iyidi sanki
Yalnız Ertan hep böyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahh ertan ahhh..
Ahh ertan ahhh..
Yunus, Kerem, Abdül ve Akbaba konusunda haklısın bunlar kalbur üstü yerliler. Fakat Ömer, Oğulcan, Kılınç deyince bak yazarken bile moralim bozuldu, keşke yazmasaydım.Mesela Mor'la Yunus'u takaslasalar kabul eder misin? Ya da Ferdi-Kerem ? Serdar-Abdülkerim? Demek istediğim bizim adamlar gerçekten 11 oynayacak kalitede, sadece yerli oldukları için değil. Nicelik fenerde nitelik bizde. Imo.
Torreira Fiorentina maç özetlerini izliyorum da Fiorentina adamı 8 numara oynatmış çoğuz zaman. Bir de bazı maçlarda Amrabat 11 başlamış Torreira yedek olmuş. Ceza sahasına girip karambol yaratmayı ve fırsattan yararlanmayı seviyor.
Iyi adamYabancı basın Arsenalden solak stoper Pablo Mari ile ilgilendiğinizi yazmış. Nasıl oyuncudur ? Oyun kurması nasıldır ?
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi orta sahasını yâd edelim.
O zaman Hamza de, Kazımcan de, Ali Turap de, Mitdsjö de. Bakın bunların da şans bulması lazım bu takımda. O yüzden yedek kulübesine baktığınızda senin saydığın isimlerin yerine görmek isteyeceklerim bu çocuklar. Bunların önünü de ekstra transferler ile keseceksek hiç genç oyuncu falan düşünmeyelim.Yunus, Kerem, Abdül ve Akbaba konusunda haklısın bunlar kalbur üstü yerliler. Fakat Ömer, Oğulcan, Kılınç deyince bak yazarken bile moralim bozuldu, keşke yazmasaydım.
Mesela Mor'la Yunus'u takaslasalar kabul eder misin? Ya da Ferdi-Kerem ? Serdar-Abdülkerim? Demek istediğim bizim adamlar gerçekten 11 oynayacak kalitede, sadece yerli oldukları için değil. Nicelik fenerde nitelik bizde. Imo.
Yabancı basın Arsenalden solak stoper Pablo Mari ile ilgilendiğinizi yazmış. Nasıl oyuncudur ? Oyun kurması nasıldır ?
duvarlara vururumÇok leş bir karı