- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaşlı, kronik, iyi topcu olsa manutd bırakır mı?
Ronaldo bu . Bütün takimi üzerine yaparimDiyelim ki olağanüstü bütün şartlar oluştu ve Ronaldo az bilindik bir kulüple başarı yakalayarak kariyerine böyle bir hikaye de eklemek istiyor Hagi gibi.
İster miydiniz? Takımdaki bütün dengeleri alt üst etme riskine girer miydiniz? Drogba geldiğinde tüm topların başına geçince az küfür yememişti çünkü.
Rudiger musluman miydi yahu?
Dengeleri biraktim geldiginde beni bile alt üst edebilir RonaldoDiyelim ki olağanüstü bütün şartlar oluştu ve Ronaldo az bilindik bir kulüple başarı yakalayarak kariyerine böyle bir hikaye de eklemek istiyor Hagi gibi.
İster miydiniz? Takımdaki bütün dengeleri alt üst etme riskine girer miydiniz? Drogba geldiğinde tüm topların başına geçince az küfür yememişti çünkü.
Rüdiger müslüman rtasRudiger musluman miydi yahu?
yuh ronaldo da gelirse artık bilemem yani.
En az seferovic kadar iyi Cristiano Bu tanima uyuyor ho
Magmar değil bu yau.?
Tabi ki isterdim ben cristiano ronaldo bu hayır diyemem.Diyelim ki olağanüstü bütün şartlar oluştu ve Ronaldo az bilindik bir kulüple başarı yakalayarak kariyerine böyle bir hikaye de eklemek istiyor Hagi gibi.