Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_1457.webp

3 gün önce 6 no alamayacak kadar beceriksiz görenler şimdi Ronaldo geleceğine inanıyor ne garip bir toplumuz. Pes doğrusu.
hep olumlu havadan yararlanıyor sosyal medya fenomenleri..

Dün gibi hatırlıyorum; Sergio'nun resmileştiği zaman aynı zamanda yalan yanlış Gueye - Ndombele haberleri girdiler sanki geliyormuş gibi..

Rüzgar ne yöne eserse.. Dün girilen Mertens haberleride Torreira etkisiyle oldu biraz

Şu 6 transferi bitseydi de ronaldo makarasını öyle yapsaydık yav.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Özbek, Erden'i bilerek işin başına getirdi. Cenk olsa yüksek bedelleri önerip iş Dursun'a kalacaktı. Erden'e bütçe söyleniyor adam bakıyor yetmeyecek şu kadarı ben veririm diyor. Temel sebep buydu işin ona bırakılmasının.

O da belirli sınırları aşmadan hareket etse de kendilerine güveniyorlar, yatırımlar karşılığını alır bankalar birliğinden çıkarız koyduğumuzu alırız kafasındalar. Tabii belli oranda parayı unutacaklar.

Son noktada da iş, bu kadarını aldık bari iyi kapatalıma döndü, maaşlar yüksek olsa da oyuncularn önceki takımlarında aldıklarına paralel maaşlar ödeniyor, hedef bariz şampiyonluk aksi durumda hır çıkar yönetmde.

Olur da ocakta maaşlat ödenememeye başlarsa da Ndiaye gibi Nelsson'u satarız yerini doldurmadan devam etmemiz muhtemel olur.

Ben sponsor için de planları olduğunu düşünüyorum. Hatta sponsor olacak firmanın dahi talepleri olabilir bu tarz transferler. Talep derken, ünlü ve belli seviye isimler kadroda olsa veya seneye Avrupa'da olursanız tarzı. Tabi varsayım bu. Ama sırf daha doğmamış projeye bel bağlayıp bu don biçilmez diye düşünüyorum.

Menajerinin oyunu oyuncu sakat falan değil antrenmanlarda çalışıyo da bize gelmesi için uğraşıyolar.Porto zamanı da aynısı olmuştu :D

Iyi oynayip, 2 sene sonra kendisine iyi teklif geldigo an aynisini bize yapar o zaman. Marcao antrenmanlara katilsa, belki daha fazla para koparirdik. Böyle adamsa gelmesin Evander.

Acun Ilıcalı: "Pelkas, Valbuena ve Stoch karışımı bir futbolcu. Bizim ona ihtiyacımız var Fenerbahçe 8 milyon istese yinede veririm. Çünkü hakediyor."
mal, Torri+debua aldık o paraya. Kara para aklicaksanız başka bi şekilde aklayın, bu kadar da göz göre olur mu. Salak saf falan mı sanıyo bunlar bizleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt