Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.775
- 22.617
- 2.933
Kaplar anca pztesi gelir
Mümkün değil yarın biter , bitmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaplar anca pztesi gelir
EvetMertens de mi geliyür
Benim anladığım kadarıyla oynama zorunluluğu yok, o süreyi bulursa ve üst lige çıkarlarsa zorunlu satın alma maddesi devreye giriyor. Kötü performansında sırf o madde devreye girmesin diye oynatmayabilirlerMorutanin kap bildirimini simdi gördum. Cok iyimis 25macta en az 45dk oynama zorunlulugu koydurmusuz. Pisa alamasa bile en azindan sure alip kendini gelistirmis olur![]()
Sitiyi son dakkalarda şampiyon yapmasa geliyodu ama 1 sezon daha bırakmazlarGelecekse şimdi gelsin seneye bekleyemem
"Onca sene sonunda orta geldi AMK diyor ".ne demek istiyor burada?
torreira ve martens fm profili atabilirmisiniz ?
Fabrizio bi kac gün prosedür sürer dediMümkün değil yarın biter , bitmeli.
Öyle bise yok yav.Morutanin kap bildirimini simdi gördum. Cok iyimis 25macta en az 45dk oynama zorunlulugu koydurmusuz. Pisa alamasa bile en azindan sure alip kendini gelistirmis olur![]()
Ulan kafanızdan öpeyim sizinSeni sevdim buyukekşi
Onuda Okan düsünsünabi gelir / gelmez de, mertens net şampiyonluk hamlesi lan. ok yaş ve ücret olarak çok mantıklı değil gibi de, bildiğin bayağı iyi adam ya.
Yanlız ilk onbirde kendisine nasıl yer açacağız? Bilemedim. Miço mu yedek olacak? Kerem/Yunus mu?
kapta yazıyorÖyle bise yok yav.