- 21 Haziran 2011
- 27.531
- 7.479
- 2.238
Geldiiiiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keramettin adminim böyle bir adaletsizlige izin vermezbenim adım 5 kere yazılacak seninki 1 kere barış rtaş
space ne zaman?Değişikliği gördüm ve hayal kırıklığına uğradım, önce Danyalla aldattın şimdi bu.
O zaman ihraç
Gomise napıyorsak onu yapacazHala Ronaldo diyorlar yav
37 yaşındaki adamı napacaksınız???
zıkkım iç
Torreira'nın uçağı inince yaparız.space ne zaman?
Neye güldüm o kadar biliyor musun Onur bir gün olur mu diye düşünmemek için seneye Şampiyonlar Ligi'nde olursak hayalini kurmamak için Ronaldo bu ya dünya futbol tarihinin en büyük oyuncusu ağır Ronaldocu biriyimBrezilya basınında vitor pereira'nın corinthians'ının ciddi ciddi Ronaldo ile görüştüğü konuşuluyor.Corinthians'a gülmüyorsunuz da Galatasaray ismine mi gülüyorsunuz renktaşlar gözünüzü seveyim.İtibar olarak 5 gömlek daha yukarıda bir takımdır Galatasaray.Haa Ronaldo tabi çok ütopik tabii ki bu seviyeler imkansıza yakın ancak şu an bazı renktaşların yazdıklarıyla Twitter'da Fbjklilerin yazdığı alaycı şeyler aynı dikkat edelim.
rtaş benim formam hazır kero admirim öyle dedi inş sana da çıkarKeramettin adminim böyle bir adaletsizlige izin vermez