Deniz Dalgıç
Sarı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 551
- 873
- 588
Ronaldoooooooooooooo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

İnşallah bakalımKap açıklaması gelir bu gece Torroş icin
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
taylan toplamadaki etkisiz elemanı ,çarpmadaki yutan eleman olan 0 noyu hakeden bir topçumuzAklıma Taylanın 8 numarayı alması geldi, gene deli oldum
Bence de öyle. Sampdoria zamanı 34 giymiş parmağındaki dövme de 34. Kasap dükkanının hatırası sanırım. O yüzden 34 alır sanırım hem istanbul diye6 boşta 6 yi alsın takımın değisilmez oyuncularının absürt numaralar giymesini oldum olası sevmem
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Messi ismi geçse bile tek Kral Ronaldodur Madeiranin gariban çocuğundan bir Kral çıkarmıştırRonaldo ismiyle Transfer Nöbeti zirveyi görmüştür, Messi ile adımız geçene kadar bugünü tarihe not düşelim.
Allah Korusun Tove be deFatih hocam geri dönsün![]()
Böyle saçma bir şeyle tabi dalga geçeceğiz hocam. Bizi diğer taraftarlardan ayıran da bu az çok bir şeyleri tartıp kendimizi de Ti'ye alıp gülebilmemiz.Brezilya basınında vitor pereira'nın corinthians'ının ciddi ciddi Ronaldo ile görüştüğü konuşuluyor.Corinthians'a gülmüyorsunuz da Galatasaray ismine mi gülüyorsunuz renktaşlar gözünüzü seveyim.İtibar olarak 5 gömlek daha yukarıda bir takımdır Galatasaray.Haa Ronaldo tabi çok ütopik tabii ki bu seviyeler imkansıza yakın ancak şu an bazı renktaşların yazdıklarıyla Twitter'da Fbjklilerin yazdığı alaycı şeyler aynı dikkat edelim.
sauna mı o
Lucas alır 14'ü onun elinden
Bu bilgiler beni şaşırttı aga siz bunları nereden biliyonuz rahmetli anası bile bilmiyordurBence de öyle. Sampdoria zamanı 34 giymiş parmağındaki dövme de 34. Kasap dükkanının hatırası sanırım. O yüzden 34 alır sanırım hem istanbul diye