Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Keşke on numara da pazara kadar gelseydi ama torreira da şükür
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL
EVANDER İPTAL
Tam da ligin bugı profil olarak. Wolfs da istemiyor galiba, transfer yapabilir transferin son günlerindeHmm bu ayrıntıyı bilmiyordum renktaş kusura bakmayın o zaman yanlış bir öneri olmuş
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru ama yaş 28 gamsız hali bile şov yapar gibi.Benzer bedellere gelebilir zaten, daha iyi mi seçenek olur bilmiyorum ama, biraz gamsız bir herif.
Gerçekten daha iyileri alindiAli Naci'nin daha iyileri alınacak tweetiyle taşak geçmenizle başladı her şey.

Batuhan BURDA en sevdiğim renktasim sensin bil istedimYaz depay gelirse benden 3 forma @Keramettin TANRIVERDİ
tereyagından dursun heykeli yaparımDepay, Mertens, Torreira, Veiga gelirse Dursun'un heykel dikilir
@Sami Karakoç @Murat Durmaz
Madem öyle yeni hedefimiz KDB olsun, sinerjiyi toplayalım
![]()
İşin şakası bir yana keyifli bir akşam oluyor, tüm forumun ellerine, emeğine sağlık
@Emrah Duvar Depay 28 yaşında senin 25 27 ye uymuyor ne yapacagiz
Yedekte rotasyonda Taylan i mi istiyosunmadem ronaldo, depay, torreira falan alabiliyoruz orta sahaya niye miço'yu aldık. cok sönük kaldı.
Depay gelirse formasını alırım tabii ki çakma forma olanınıBernardeschi transferinde de aynısını demiştim
![]()
bağış yapıp öğrenci okutmak zorunda mı adamBu semir adlı arkadaş her akşam 1700 lira atıyor. O parayla öğrenci okut, sma hastası çocuğa bağış yap deseler yapmaz. Allah akıl fikir versin
Ben de ilk gördüğümde benzettim ama o değil galibaKDBnin önündeki emre özcan mı
soldan 2. abi de everton'a benziyor