Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk garanti şutlanır ama bunu takım performansına göre yaparlar. Devre arası veya sezon sonu diye düşünüyorum ahbab. Şimdiden şutlarlar fakat olası bir kötü sonuçta vay Cenk gitmeseydi filan olur.Cenk Ergün'ü sanki transfer dönemi sonrası şutlayacaklar gibi. Umarım bu transferlerde gösterdikleri başarıları Yunus ve genç oyuncuların sözleşmelerini uzatmada da devam ettirebilirler. Bana sanki Cenk Ergün şut yerine Arda Turan gelecek gibi geliyor. Bir de acaba bizimkileriyi bir stad isim sponsoru bulmuş olabilirler mi?
keremle yunus daha ii-------------------Okan-------------------
Dubois---Nelsson---Abdulkerim---Kazım
-------Mitso----Torreira---Oliveira--------
---Mertens-----Seferovic----Sanchez-----
Ben 13 yılda 1 ban7 yılda nasıl 2 kere ban yedin ya
Onu kastetmiyordum. Baktım şimdi Juventus'muş.Dortmund
Sir Cyborg Terim Beyden sonra mı?Torreira'da tam teknik direktör olup Simeone tarzı hırçın futbol oynatacak gibi bir hava var. Şimdiden 15 yıl sonrası için td sözleşmesi yapmak lazım.
Kac kere yemeliydim7 yılda nasıl 2 kere ban yedin ya
Yok onlar cezalı olur vs başka planlarımız da oluyor kadro o kadar genişledikeremle yunus daha ii
neden yedin hatırlıyor musun rtaşBen 13 yılda 1 ban![]()
bi 10 olmalıydı seninKac kere yemeliydim
Kac kere yemeliydim
Adam bir senelik sözleşme imzalamayacak ki. 4 sene imzalayacak 1 sene Avrupa yok sonra var. Bundan bişey olmaz. Eğer dediğin gibi olsa kimse gelmez. Parada şöyle. Senden yuksegini veren olmazsa bazı oyuncular ok gelmeyebilir ama çoğu oyuncu parayı seçer. Parasını verirsen Drogba yı Çin'e götürebiliyosun mesela. Daha bir sürü örnek var. Parayı seçen Hulk talisca vs. Ki Türkiye Arap yarımadasi yada çin değil. Ve burda çok caskulu bir kitle var. Buda çok önemli. Çine giden Araplara giden nasıl dönerim diye düşünürken buraya gelen aşık oluyorParasını versende gelmez. Avrupada yokuz. Daha klas ligler dururken Turkiyeye para için gelmez ki para sorunu zaten yaşamaz adam.
Şeyine beton yetmez amaDepay, Mertens, Torreira, Veiga gelirse Dursun başkanın heykeli dikilir
marcao'yu 12 ye satan adam nelsson'a 18 milyon teklif olsaydı 1 sn düşünür müydü?Bu arada Nelsson'a 18 falan teklif varsa satılmalı; yerine yine aynı tarz oyuncu alınmalı
Marcao'dan nasıl daha pahalı olabilir bilemiyorum ama MT-pasaport herhalde