Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-------------------Okan-------------------
Dubois---Nelsson---Abdulkerim---Kazım
-------Mitso----Torreira---Oliveira--------
---Mertens-----Seferovic----Sanchez-----

Hem Alexis hem Mertens fazlasıyla lüks olur. Birbirinin muadili iki oyuncu ve aynı anda sahada kullanmamız da kolay gözükmüyor.

Birini tercih edecek olsam Mertens'i tercih ederdim. Çünkü Alexis'in sakatlık yaşamadığı sezon neredeyse yok.

Mertens ve pivot santrafor oynayabilecek bir oyuncuyla ön tarafa transferi kapatmalıyız. Seferovic'in olası sakatlık durumunda tek santrafor oynayabilecek bir forvet elzem

Cenk Ergün'ü sanki transfer dönemi sonrası şutlayacaklar gibi. Umarım bu transferlerde gösterdikleri başarıları Yunus ve genç oyuncuların sözleşmelerini uzatmada da devam ettirebilirler. Bana sanki Cenk Ergün şut yerine Arda Turan gelecek gibi geliyor. Bir de acaba bizimkileriyi bir stad isim sponsoru bulmuş olabilirler mi?
Cenk garanti şutlanır ama bunu takım performansına göre yaparlar. Devre arası veya sezon sonu diye düşünüyorum ahbab. Şimdiden şutlarlar fakat olası bir kötü sonuçta vay Cenk gitmeseydi filan olur.

Torreira'da tam teknik direktör olup Simeone tarzı hırçın futbol oynatacak gibi bir hava var. Şimdiden 15 yıl sonrası için td sözleşmesi yapmak lazım.
Sir Cyborg Terim Beyden sonra mı?

D7F17F18-2B91-45E9-A99B-05976C510B15.webp

Mertens/Depay, Ali Akman ve fırsat transferi bir kanat forvet ile benim için takım tamamdır.

Bu arada Nelsson'a 18 falan teklif varsa satılmalı; yerine yine aynı tarz oyuncu alınmalı

Marcao'dan nasıl daha pahalı olabilir bilemiyorum ama MT-pasaport herhalde

Parasını versende gelmez. Avrupada yokuz. Daha klas ligler dururken Turkiyeye para için gelmez ki para sorunu zaten yaşamaz adam.
Adam bir senelik sözleşme imzalamayacak ki. 4 sene imzalayacak 1 sene Avrupa yok sonra var. Bundan bişey olmaz. Eğer dediğin gibi olsa kimse gelmez. Parada şöyle. Senden yuksegini veren olmazsa bazı oyuncular ok gelmeyebilir ama çoğu oyuncu parayı seçer. Parasını verirsen Drogba yı Çin'e götürebiliyosun mesela. Daha bir sürü örnek var. Parayı seçen Hulk talisca vs. Ki Türkiye Arap yarımadasi yada çin değil. Ve burda çok caskulu bir kitle var. Buda çok önemli. Çine giden Araplara giden nasıl dönerim diye düşünürken buraya gelen aşık oluyor

Sizi buraya getiren boyunuz burada tutacak olan karakterinizdir. Floryanın girişinde yazan yazı :D

ronaldoyu istemem ya 37 yasında

gelmiş geçmiş en ilginç gün bu olabilir.kısaca torreira eyüpspor’u takibe aldı.mertens’te fiyat yükseltildi, sanchez’e ilgi var, ronaldo teklifi reddetti. GS büyüklüğü halis mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt