Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
- 23 Ağustos 2013
- 5.570
- 2.789
- 1.168
Aynı tweet alintilarini arka arkaya 4-5 kere görünce içimi hoş bir serzeniş kaplıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GOOOLLLLL
westham kadroda düşünmüyormuş reis tabi talibi çokmuş
Çok değişik bir hamle olur doğrusu. CL'de olmadığımız bir sezonda bu kadarı da fazla cidden. Helal olsun yani yönetimin vizyonuna. Dursun Özbek santraforu Eren Derdiyok yapacak vizyondan buralara nasıl geldi anlamak güç. Gelmesine sıcak bakmıyordum ama Eşref Hamamcıoğlu'na karşı desteklemiştim çünkü küçülmeyi değil büyümeyi hedeflemişti ve listesi çok güçlüydü. Dediğini de yapıyor şimdiye kadar helal olsun. Bir de iletişim kurma konusunda da geliştirmiş kendisini ilk döneme göre. İki lafı bir araya getiremediği çok konuşması olmuştu ama şimdi gayet akıcı ilk dönemine göre. Böyle devam ederse kimsenin aklında ilk dönemdeki rezillikler kalmaz.30 milyonluk herif, taş çatlasın 20ye düşürelim, bizde o parada yok ki. Kiralık gelmek istese yine kapısında sıra oluşur bence. Klas oyuncu. Yardıra yardıra dripling yapan birisi, pasları ve savunmasıda çok iyi. Kanatken OOS olan birisi, ama kanat oyuncusu gibi göbekten gidiyor. Çok zekide oyuncu. Şutları çok iyi, çalımları çok iyi. 24 yaşında birde. ben west hamın bırakmak istemesine çok şaşırdım takip edemediğim için, acaba sakatlık falan mı var dedim.
Bu adam kesinleşmeden birşey yazmıyor genelde hadi hayırlısı...GOOOLLLLL
Aynen bunun için Hamza, Baran, Metehan, Emln'e olabildiğince şans vermeliyiz bir de Yunus'u da katarak bir an önce sözleşme uzatma haberlerini duysak keşkeKerem, yunus ve nelson gibi iyi paralara satabileceğimiz adamlarımız var. Hatta torreira da para kazandirabilecek bir yaşta. 1-2 tane scout transferi yapılsın yeter. Oyuncu satmanın kaynağı altyapı olmalı, erden timurun dediği gibi altyapıya önem vermeye başlarsak oradan yetiştirip satabiliriz.
Kafanda daha genç bulabilirmiyiz varsa adama neden teklif ediyoruz yaAli Naci Küçük: "Galatasaray'da Mertens konusunda süreç olumlu gidiyor ama kulübün kafasında, 'Daha gencini bulabilir miyiz?' görüşü var."
hoaMertins Güler Gsc’de
gör bak akşam ikisi bir gelecek asljdkasd
İstanbul’da tatil yaptırıyoruz galibaali akman noldu? yalan mı oldu?