- 19 Şubat 2009
- 22.423
- 4.016
- 2.483
Denayer, sağ beki de yedekler.Bize defans lazim sağlam bi defans
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denayer, sağ beki de yedekler.Bize defans lazim sağlam bi defans
adı ne ahbab konusunua acalım
Maaş bütçemiz Mertens ile birlikte 28 milyon euro oldu. Gomis- Omar- Cica- Luyindama'dan çıkıp ucuz maaşlı stoper- kanat tarzı alırsak 25 milyonda tutuyoruz maaş bütçesini. Bu da gereksiz oyuncular alıp kadroyu şişirmektense az ama öz oyuncu almanın önemi. BB'den çıkıp faizlerden kurtulursak inanılmaz rahatlayacağız. Bu arada vergi oranının azaltacağını okudum bir kaç yerde bakalım bence azaltılmalı da
tugberk1453 - 06.08.2022 14:32![]()
![]()
Galatasaray‚ Mertens ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. (DHA)
Mertens ve Torreira aynı uçakla İstanbula geliyor
Alexis Sanchezde görüşmeler olumlu gidiyor
Bunlar parayı nerden buldu?
Kızdığım şey tam da bu‚ millet limit mimit dinlemiyor çatur çutur basıp parayı as adamları alıyor. Bizimkisi Türkiye nin en zengin işadamlarından ama cebinde akrep var
Bu ne yahu ulus Abidinpaşa hattı mıOrdan da Draxler binseydi de toplu intiharlar görülürdü.
Türk futbol tarihinin en havalı anlarından birisiydi bence Sneijder'in uçak fotoğrafları. Ne gündü amaşu fotoğraf...
Ekli dosyayı görüntüle 172075
Aslında sakatlık sebebiyle degil tamamen oyuncu ve oyun bazlı düşünmüştüm. Arsenal döneminden sonra cok toparlanamadı Alexis ve ciddi performans düşüklüğüne gitti. Onun dışında Mertens gercekten oyunu hırslı ve bulunan şartlarda yaş ne olursa olsun %100 ünü vermeye calisan bir adam. Alexis ise dağılmaya musait. Yatmaya gelir demeye dilim varmaz ama kendi adima beklentimi karşılamaz. Son sezonlarda oynama sureleri de oldukça istikrarsiz ve az. Bunlardan bağımsız olarak takimda 32 33 yas ve ustu cok sayıda adamin olmasi ismi ne olursa olsun hosuma gitmiyor acikcasi. Mertens'in geldiğini varsayarsak geri kalan transferlerin belli bir yas araliginda(21-26) olmasi gerektiğini düşünüyorum.neden ki falcaonun sorunu sakatlanmasıydı alexis sakat değil
Mertes'in eşi, yeni yengemiz de uçakta olacak mı acaba.bu fotoğraf...
Ekli dosyayı görüntüle 172075
lig için yeterlidefans zayıf kaldı![]()
Ağlayarak 31 cekmekle mesgul herhaldeNerdesin lan marzio köpeği haberi girsene it