Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanchez iyidir kötüdür başka konu da seneye satabileceğimiz bir adam yok ve ciddi maliyetler altına girdik tamam günümüz güzel ama yarını düşünmeden hareket etmek ahmaklık olur
Nasıl yok renkdaş. Yunus kerem nelson gibi çok iyi paralara satabileceğimiz adamlar var.

feghouliden düşük maaşa 1+1 mertensi getiriyoruz. muhasebe yapmanın lüzumu yok.

kuş camiası bizim defterimizi tutacağına, şikeciler başta olmak üzere 6,5 milyar TL ve 5 milyar TL olan borçları üzerine kafa yorsunlar.
biz floryayın üzerine 2 kat fazla çıkar parayı öderiz, dert etmeyin ;D

Sanchez için bugün yapılacak karşılamayı izle öyle karar ver diye işe girmeleri çok mantıklı değil sanki. İstesen gelir zaten.
O yem olup, daha genç ve talipleri olan biridir diye düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum

kim geliyor ula. sanchez için yazmamıştır bunu kim onu ikna etmekle ugrasşsın
memphis-depay-1404718908-1092.jpg

Sanchez yerine Yunus ve Kerem'e alternatif olacak kanat almak daha mantıklı

Mertens ile tecrubeli topcu kontenjanini doldurmamiz lazim, yine o aptal sarmala girmeyelim. Mertens hadi direkt katki verecek adam da sanchez yillardir bok gibi ona yer acicaz diye sacma sapan bisey olacak sahada, bu kadar transfer manyakliginin anlami yok

Gelmesini istemek inanilmaz bi akil tutulmasi her acidan

Muslera
Dübür
Nelss
PvA
Milföy
Torreira
Sergio
Mertens
Seferovic
Gomis
Boey/Omar
Luyindama out yeni transfer
Cicaldau out yeni transfer
Alexis

Sanmıyorum tabii ama şu tarz bir iş de çıkabilir günün sonunda.

Malum Alexis Arsenal'de uzun dönem santrafor gibi oynadı, onun üstüne 10 no profilli bir kiralık fırsat kovalanabilir.

rotasyon için oğuz aydın ve bunyamın balcı gibi oyuncuları mümkünse takımdaki çöplerle takas + para karşılığında almak lazım özellikle boeyden kurtulmak lazım aşşırı sıkıntılı bir tip

Elis tam 1 hayvan arkadaslar inanilmaz guclu ve hizli ama adamda 1 gram zeka yok, birkac sene once Fenerbahce ciddi ciddi istemisti ben de gitmesin demistim sonra Portekizde bi takima gitti falan filan Fb isi olmayinca

Benim arkadasa yazdim saat farki var arada uyaninca yazar bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt