Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.706
- 91.877
- 5.093
Yok yav sorabilirsin.beni timsaha getirmiyorsun degil mi rtaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav sorabilirsin.beni timsaha getirmiyorsun degil mi rtaş
Dortmund'a gider.Depay fısıltısı beni inanılmaz heyecanlandırıyor yav. Olsa keşke.
sana guvenmekteyımYok yav sorabilirsin.
Zar zor temizledik, bidaha takımı küme düşme takımına çevirsin diye mi getirelim.bu mertensle 1 sene sözleşme imzalanıyorsa biz seneye de fv arıycaz o zaman ne anladım bu işten, satıp yerine adam alma şansı da yok
terim hocamı getirin marcao-nelsson gibi kar ettiren transferler yapsın
Bu adama haftaya pankart vs. bi şeyler yapmak lazım , tek kişi bile gitmedi karşılamaya yav
Sponsordan 5 senelik para gelmedikçe senelik 15 vereceklerini sanmam ama transferler böyle bir sözle yapılmış olabilir.Sponsor icin hic dedikodu var mi? DÖ'ye güvenmemde, ama ET bence sonra baskan olmayi istiyor diye, öylesine asiri riskli hareket etmeyip bizi DÖnün son dönemindeki gibi rekor zarar yaptirmayi istemez herhalde. Sonra secilme sansi düser.
Insan acaba, bunlar yeni bir stad ve forma sponsoru buldu, ET üstüne bu sene ödeyecegi parayi veripde mi bu transferleri yapiyor diye düsünüyor
Yunus ve Nelson ok ama Kerem bence Avrupa'da pek talep görecek bir profil gibi gelmiyor Cengiz bile oynayamiyorken zor yani en iyi ihtimalle üç satış yapabiliriz hadi belki Torre bu sayı çok az benceNasıl yok renkdaş. Yunus kerem nelson gibi çok iyi paralara satabileceğimiz adamlar var.
Seneye de Çemişgezek spordan Mahmut gelince de yönetim istifa diyen adam sen olursunMuhasebeci detected
Fener bunu alacak galiba forvete , düşünceleriniz nedir?
Sanchez iyidir kötüdür başka konu da seneye satabileceğimiz bir adam yok ve ciddi maliyetler altına girdik tamam günümüz güzel ama yarını düşünmeden hareket etmek ahmaklık olur