Ozan Nizam
Yeni Üye
- 15 Haziran 2017
- 74
- 167
- 333
Alexis Sanchez olmasin diye bütün negatifleri basıyorum. Biraz el atın siz de beyler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başarı için 3-4 tecrübeli ve kaliteli oyuncu şart. Yanına yunus kerem nelson gibi gençleri eklersen onlar da çok seviye atlar. o 3-4 tecrübeli ve kaliteli topçuyu almadığımız için berkan, morutan, cicaldau gibiler ezilip yokoldu baskının altında, bu sebeple 13.olduk. başarı için 3-4 tecŕübeli topçu, ilerde satabilmek için 3-4 genç oyuncu doğru 11 kurulumu demektir benim düşünceme göre.O da bir tercih ama hiçbirini yapmadan kaç kez 35 yaşındaki futbolculara senelik 3-4 milyon Euro ödeyebiliriz sanki benim cebimden çok umrumda ama bu sürdürülebilir olmadığı için seneye de aldık diyelim hadi bir sonraki sene alamayacağız o zaman ne olacak?
Sixt'İn sahibi boş yere orada değildir. Kendisinden bir şeyler istenmiştir. Bir de stad sponsoru buldularsa 7-8milyon dolara+ Erden Tİmur'un da parayı vermeye devam edeceği sözü var. Stad sponsoru önemli burada.Sponsordan 5 senelik para gelmedikçe senelik 15 vereceklerini sanmam ama transferler böyle bir sözle yapılmış olabilir.
Bonusları yüksek ihtimalle cepten ödüyorlar.
la bu adamdan nasıl kurtulacağız biz sami.omar sal 14noyu
Fener bunu alacak galiba forvete , düşünceleriniz nedir?
Geçen sene genç aldık da noldu.Transferler efsane ama önümüzdeki 2 sezon sonra batmazsak iyi.