- 3 Haziran 2015
- 57.194
- 66.392
- 4.143
Has Cimbomlu Abim duyum mu varUçak Paris'e de uğrayacakmış Kim var orda.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Has Cimbomlu Abim duyum mu varUçak Paris'e de uğrayacakmış Kim var orda.....
Hatasız kul olmaz diyecem Ama adam Irz düşmanı ya takımdan birinin eşine salça olabilir.
Kusura bakma da renkdaşım 3 sezondur boş hikayeleri çok dinledik biz. Okan Hocam yeni hikayeler yazmaya geliyorBoş boş hikaye yazıyorsunuz kendi kendinize ya.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Monza gitmiyo mu
daha bitmedi dedikleri kim ulan
Hmmmmmmmm saç yine güzel hikayeler kuruyor kafasındaSerdar Ali Çelikler: Fenerbahçe'ye de önerilen ve Ali Koç'un reddettiği İcardi şimdi Galatasaray'a da önerildi. Erden Timur bu gece Paris'e uçacak bilgisi geldi. https://t.co/T8TPkJBhlp
İyiyse alamazsın zaten.İcardi son sene performansi nasil kötüyse gelmesin.
Seninle biz değil napolili kardeşlerimiz oynayacak gianluca. Akıllı ol![]()
nerdesin gianluca!
Onlar gelirse çilek ekstra olur benim için. Elzem olanları yazdım. 10 numarada Emra Akbaba her türlü götürür bizi. Emre yeri geldi mi forvet arkası oynar Mertens kanada geçer vs onlar için ileride çözüm yaratılır bir şekilde. Forvet elzem ama... Tek yedek Gomis ile olmaz o iş. Hoş Mertens orayı da yedekliyor. Baktığın zaman Mertens transferi çok akıllıca geliyor bana. Joker gibi adam. Nereye atsan orada oynuyor ileride.Dur daha bitmedi kanat ve 10 numara da alacaz.