- 28 Temmuz 2019
- 46.888
- 47.468
- 3.633
Noldu sıddıkoSeni uyarmıştım @Emre Ersoy![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noldu sıddıkoSeni uyarmıştım @Emre Ersoy![]()
14. Transfer Nöbeti 14 forma numaralı kişiler getirdi. 15. Transfer Nöbeti için 15 numaralı yıldızlara bakın.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Her alamadığımız oyuncu için daha iyisini aliyoruz.Gelismeler neler renktaslar gündemden uzak kaldım troll için Torreira ve Mertens aynı uçakta diye sayfa açmışsıniz
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yoldan kimi alıyorsak yine, havada yok uçak.
Moura buralara gelmez be ustatGeçen Torreira'dan Mertens nöbetine geçiyorum demiştim birkaç saat sonra iş ciddiye binmişti.
Yeni hedefim Lucas Moura. Hayri'den başkası yazmamış galiba. Çok iyi bir iş olur.
Seviye fena seviyeTransferin bitmesine 1 ay var daha oha ne oyuncular gelir be
Rdsh troll yapıyolar ya torreira ve mertens yatmış zaten başaktan berkay geliyorNe oluyor yahu herkes ciddi ciddi uçak mevzusu yapıyor troll değil mi gerçek mi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kokpitte parmaklarına bak. Mesaj olarak algılıyor herkes. Artık öyle bir manyaklaştık ki foto çekilirken bile verilen poza dikkat etmek gerekiyor. Herkes her şeyin altında bir mesaj arıyor.Arda nerde dedi 3 diye
Gelmek istiyorsa ve bizim sartlarimiza tamam diyorsa yarim saniye dusunmem kapar getirirmGerek yok artık
Torreira aldık daha oraya adam lazım değil hücuma alternatif lazımGelmek istiyorsa ve bizim sartlarimiza tamam diyorsa yarim saniye dusunmem kapar getirirm
uçaktan inecek üçüncü transfer arda
1 yıl daha imzalıyoruz
Fotoda...Arda nerde dedi 3 diye