Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belotti sanchez kluivert yedek olmaya gelmez

as kadroda yer yok
Sabahran beri onu söylüyorum da

Sanchezi zaten boşver. Kluivert belotti gelirse daha jelatini açılmamış Seferovic yedege mi gidecek. Yunus yedege geçmiş olacak. Zihnen komple kopar Yunus ile akbaba, ikisi de kirada cok iyi top oynadilar, kamplarda iyiydiler. Hadi akbaba neyse de Yunusun önünü kapatmasinlar.

an itibariyle FBJK taraftari

evde-sigara-bitince-izmarit-aramak_1756669.gif

Seferoviç'in önüne geçecek forvet neden alınsın mantıklı geliyor mu size ?
geliyo kardesim belotti gelse ronaldo ismi gecerse belottiyi de unuturuz. kim iyise o oynasın, muhasebesini yönetim, kadro dizaynını hoca yapsın. ben iyi futbol görmek istiyorum gerisi vallaha ilgilendirmiyor beni.

Seferoviç'in önüne geçecek forvet neden alınsın mantıklı geliyor mu size ?
Erden Timur'a sordular Haris'in daha iyisi alınacak deniyor diye, Erden Timur da o kalibrede birisini daha istiyoruz diye onayladı. Bence o isim Mertens. Belotti'nin transferine ihtimal vermiyorum ama bizim yönetim, teknik ekip Mertens'i 10 numara gibi düşünüyor da oraya hala birisi isteniyorsa bilemeyeceğim. Gelirse de kanatsız 4-1-2-1-2 ile oynayabiliriz. O da yukarıda arkadaşların bahsettiği gibi bu bekler ile zor

Bilmiyorum. Rotasyona topçu alacaksak bu isim Mertens mi olmaliydi emin değilim.
Rotasyon diye düşünmemek lazım. Geçen sene Kerem 50 maça çıktı mesela, Mertens'ten bunu bekleyemezsin. Derbilerde falan 11 olur ama diğer maçlarda ekonomik kullanırsın. 35 yaşında ve Kasım ayında WC'ye gidecek ki turnuvada kısa sürede 500 dk'yi görebilir. Bunu göz önüne almak lazım. Zaten yabancı sınırında bu olur, Kerem ve Yunus'un da gelişimine katkı sağlar.

Belotti..gelirse .. mertens ve torreria dan daha fazla taraftar toplar havalimanına...

Kıysınlar paraya işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt