Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.049
- 17.057
- 1.148
Kim yazmisEvander Galatasaray'da yazmışlar![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim yazmisEvander Galatasaray'da yazmışlar![]()
kolpaya zaafın var belliNapayim renktas merak ettim toreyra konusunda ne diyecek
Evander Galatasaray'da yazmışlar![]()
Spor Gecesi - Lucas Torreira-Dries Mertens-Evander Galatasaray'da transfer şeklinde yazmışlar reis..Kim yazmis
sana kızan top olurKızdın mı la etiketledim diye
geçti. git buradangsye geçtiklerinde haber verin. modemin fişini çekeyim
Sen çocuğun nöbeti neden harcadıntorreira ve mertens bu kadar söylendigine göre artik bitti gözüyle bakiyorum. ben gideceklere ve gelecek diger oyunculara konsantre oldum
@Sergen Zeren
Mertensi aslinda pek istemiyom ama Evander-Torreira geliyosa Mertense fitimSpor Gecesi - Lucas Torreira-Dries Mertens-Evander Galatasaray'da transfer şeklinde yazmışlar reis..
Birkaç dolar yollasınlar tak diye geçerlergsye geçtiklerinde haber verin. modemin fişini çekeyim
Gece gece yapmasam içimde kalırdı abi sorry.İlkan kim lan
Evet kötü günler için sakladığım viskimi açma zamanı gelmiş gibi cümleten afiyet olsun.
bu mantıkla cicaldau kilit oyuncu olursanki sezon sonu kilit oyuncumuz miço olacak gibi adam geldi ama sanki takımda yokmuş gibi hiç biryerde konuşulmuyor böyle adamlar her zaman yararlı olur ...