Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok olacak ama bir 10 numara bir de açık alabilir misin sihirbaz Erden Timur Bey... mümkünse gencinden olsun...:crushed:

Sezon başı erken böyle konuşmak için. Bizim bile nası olduğumuz belli değil henüz. En az 5 hafta lazım takımın oturması için. Diğerleri içinde aynı şey geçerli

GscimbomMobile

yarınki maç çok zor mesela

hem kadro tam değil hem de bazı oyuncular yerlerine adam geleceği için moral olarak sıkıntıda olabilirler

Lucas Torreira
Sergio Oliveira
Midtsjø
Berkay
Taylan
Hamza Akman

Taylan'i sutlayip bir orta saha daha alinirsa tadindan yenmez artik. Rahat rahat mac izleriz o zaman. Evander veya baska bir isim. Bol bol orta saha alinmali hatta ben olsam 3 tane daha alirdim. Ne kadar cok orta saha = okadar iyidir

@Caner Güney

cica da var gitmesi gereken

yarınki maç çok zor mesela

hem kadro tam değil hem de bazı oyuncular yerlerine adam geleceği için moral olarak sıkıntıda olabilirler
Moral olarak kötü olacaklarını sanmam daha da konsantre olabilirler. Zor maç ama 3 puanla başlarsak müthiş olur.

GscimbomMobile

Belotti'yi hakkıyla izleyen 1 kişi var mı
Son zamanlarını bilmiyorum ama benim bildiğim Belotti dripling olan, güçlü, defans arkasına iyi koşu atan, bitiriciliği de iyi bir forvettiama etrafını Seferoviç gibi besleyebilen, top saklama konusunda biraz eksik biriydi. Top indirmede de iyi değildi diye hatırlıyorum ama son zamanları yok bende.

Pedro'nun aldığı maaş 2.5+ bonus, Metens 2.9+ bonus birisinin 1 milyon imza parası diğerinin 5.5 milyon bonservisi var. Pedro gayet iyi bir oyuncu bu arada forvet arkası yada 2. forvet gibi oynatılacaksa özellikle ama tek forvet oynatılırsa katkısı olur elbet ama ne kadar olur bilmem.
Evet ama Pedro orada tek tabanca.

Sezon başı erken böyle konuşmak için. Bizim bile nası olduğumuz belli değil henüz. En az 5 hafta lazım takımın oturması için. Diğerleri içinde aynı şey geçerli

GscimbomMobile
Mümkünse ilk haftadan otursun takım. Puan kaybına hiç gerek yok. Bu sene ilk haftalar daha önemli olacak son haftalardan. Dünya Kupa'sı da araya girecek zaten yine ritim bozulacak.

Kanat rotasyonumuz iyi değil. Almazsak Morutan gitti diye pişman olabiliriz
Alakası yok kalması iyi olmazdı sıfır verim. Boşu boşuna kadroda yer işgal edecekti. Şuan boş gözüküyor en azından o bile değerli.

GscimbomMobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt