- 23 Ocak 2019
- 25.613
- 33.304
- 2.273
Antu'da bizim transferlerin maliyeti hesaplanmaya başlanmış. Anlaşılan doğru yoldayız 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Okan Buruk'un oyun mantalitesini biraz biliyorsam forvete bir pivot daha ister. Ben Mertens'in SS olarak istendiğini düşünüyorum. Sayet gelirse hazırlık maçlarında Emre Akbaba'nın oynadığı rolü alacaktır. Evander ismi ön plana çıkmadan evvel o bölge için Joao Pedro'yu istediğini göz önüne alınca ben bu sonuca varıyorum. Evander'i ön plana çıkaran da golcü bir oyuncu olmasıydı. Ali Akman+Mertens+Pivot Santrafor+ Kanat hücum için yeterli bir transfer harekatı olur.bi 10 numara gelecek,mertens de forvete geliyo.artık bunu kabullenin ve hayatınızı buna göre sürdürün.
![]()
Karim Benzema - Oyuncu profili 26/27
Karim Benzema, 38, Fransa ➤ Al-Hilal SFC, 2025'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 19 Ara 1987, Lyon, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Takır takır atardı.Çok eskiden feldkampın ilk döneminde gütschow vardı yarım sezon oynamıştı sanırım halen en fazla gol ortalaması onda yanılmıyorsam
Fornals gelmez.![]()
Pablo Fornals - Oyuncu profili 26/27
Pablo Fornals, 30, İspanya ➤ Real Betis, 2023'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 8.00 mil. € ➤ * 22 Şub 1996, Castelló de la Plana, İspanyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Nikola Vlašić - Oyuncu profili 26/27
Nikola Vlašić, 28, Hırvatistan ➤ Torino FC, 2023'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 4 Eki 1997, Split, Hırvatistanwww.transfermarkt.com.tr
bunlardan birine teklif yaptık bence
hangisini istersiniz
Burhan'ı niye almamış
Gentten olsen deniyorYabanci futbolculardan bahsediyorum rtas
Marcao satildi. Mostafa ve Morutan kiralik gitti. Nelsson icin Sevilla bastiriyor. Stopere Rugani yazildi ama ben yine genc ve satisindan para kazanabilecegimiz bir oyuncu tercih ederim.

Çok eskiden feldkampın ilk döneminde gütschow vardı yarım sezon oynamıştı sanırım halen en fazla gol ortalaması onda yanılmıyorsam
mertens
Was? İlkay Gündoğan gelemez mi das wäre so schlimm kusenSON DK
almancıların ulkeye girisi yasaklandı
diye haber gelse
36Seferovic, Midtsjo, Oliveira, Torreira. 3’u 28 yas ustu. Bir de Mertens yaziliyor. Umarim 1-2 scout transferi yapariz.