- 12 Ocak 2013
- 48.756
- 56.167
- 4.128
hobaaaa rumen çöpten kurtulduk beee
akıyor bugü akıyorrrrrrrrrrr
akıyor bugü akıyorrrrrrrrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw 150 ne kardeşim 500 600 alın bari ya.
Morutan KAP
150 bin kiralama bedeli + 5.5 milyon opsiyon (25+ mac oynarsa ve serie a'ya cikarsa zorunlu)
Kadroyu hoca kurdu zaten.Bu takım bu sene şampiyon olacak mühendislik olarak falan da çok doğru yapılanma oldu pastanın ana parçası geldi üstündeki çilek geldi pastanın hamuru sergio geldi kreması sefer geldi bundan sonra olay şefte bu malzemelerden iyi bir şey cikaramamak çok zor hocada bunun baskısı olacaktır
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güzel bir hamle olabilir, ben bir kanat oyuncusunun alınacağını düşünüyorum. Hatta Evander ya da o profilde birisi daha gelecektir bence. Maliyet tarafını çok kafam almıyor ama Erden Timur'un dediklerinden çıkarttığım anlam bu. Seneye de anlaşılan yabancı sınırı kalkacak, bu tarz futbolcuları rahat rahat getirebiliriz maliyetinden bağımsızbulide en sevdiğim kanattı o dönem. bellarabiden sonra bu cocuga sarmıştım. norwich küme düştüğü için ufak da olsa bir umudum var aslında. kiralama + opsiyonla bırakmaları imkansız değil. kosavalıların buraya adapte olmaları da kolay oluyor. her açıdan iyi transfer olurdu bizim adımıza. bu sene olmazsa bile gelecek sene kerem/yunustan birisi giderse yerine dusunmeliyiz
sayılıyor 2011de seçtiGeleneksel soruyu soracagim Ilkay türk sayilıyor mu
Güzel fantezioo acaba 9 da morutan, saat 10 da MERTENS, saat 11 DE TORREIRA MI AÇIKLANACAK
Okan Hocaya güvenim tam gelmesini en çok isteyenlerden biriydim hocamın vizyonuna ve bizim ananelerinden yetişmiş olması çok değerli ayrıca şampiyon bir hocaKadroyu hoca kurdu zaten.
Şöyle bir transfer yaptıran hoca ne olursa olsun kalsın. Umarım uzun yıllar kalır. Gerçekten çok iyi tercihlerde bulundu.