Burkay Altındall
Aslan Üye
- 26 Aralık 2016
- 7.679
- 7.601
- 898
Gitsin Las Palmas da oynasın kimseye fayda vermez artık oIsco'ya ne dersin
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitsin Las Palmas da oynasın kimseye fayda vermez artık oIsco'ya ne dersin
ben di marzio denen itin febenin köpeği olduğuna dair ciddi şüphelerim var.bizimle ilgili sadece olumsuz haber veriyor bu herif biriyle net bağlantısı var
Lanzini mi liste basi o zaman senin?Gitsin Las Palmas da oynasın kimseye fayda vermez artık o
scarpa,veiga,lanzini,lo celso(10 numara mı tam bilmyorum),draxler,ayoze perezSence kim? Anlatilana gore playmaker sansasyonel yaratici bir orta saha gelecek
Dün premier ligin en güzel gollerini izliyordum jwp'nin 4-5 frikik golü vardı. İçimden geçirdim ah ulan ah diye. Bence suan en iyi duran top kullanan oyuncu orta yapmıyor herif pas atıyor. HastasıyımPremier ligden basalti takımlar içinde bir orta saha alma şansım olsaydı kesinlikle James Ward Prowse yi alırdım izlerken ve frikik kullanırken mest ediyor
Torri ile beraber oynicak işte, Sergio biraz önlerinde, en uçta da Sefer.haaa eğer Martens yada 10 numara gelirse çarşı karışırlan kimsi mitsöyü konuşmuyor. o kadar yabana atılacak bir topçu değil, ben çoğu maç 11 çıkacağını düşünüyorum.
Kanatta uzun süredir oynamıyor artık forvet ve ikinci forvet oldu Mertens 2016 da Milik uzun süreli sakatlandı sezon başı Mertens o dönem bir geçti forvete sol da insigne sağ da callejonla 28 gol attı o sezonGeçen sene Napoli Mertens’i ya santrafor arkası ya da direkt santrafor olarak oynatmış. Kanat olarak pek kullanmamış.
Ekin Amad seni çok gergin görüyorum Dün foruma girdigimde kavga dövüsecek birisini ariyordun
kanteden iyiTorreira Kante‘nin bir alt leveli zaten
Geçen sezona baktım santrafor veya forvet arkası oynamış. Yarı yarıyaYanlış hatırlamıyorsam hiç 10 numara oynamamış
Torreira Kante‘nin bir alt leveli zaten
Bende skills videolarina bakmamistim. Son senesinde ne yapmis bir bakalim
O ne guzel top kapmalar öyle![]()
Fiyat performans olarak Lanzini makul duruyor yedek kalsa niye yedek oldum diye sorun eden bir adam da değil üzerine Fornals falan geldi oynadığında yine Lanzini yani işini yapıyor adamın ayak iyi bayaLanzini mi liste basi o zaman senin?
Yav forumda gördüm kardeşim. Yani öyle ismi geçtiğinden değil.nerede gördün renktaş?
hastasıyım herifin