Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.241
- 12.987
- 2.658
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı anda oynadığı maçlarda olacaktırda. Olivera'yı genel olarak kesemeyiz bence yeterince sorumluluk almıyor dediğimiz hazırlık maçlarında bile hızlı tek pasları- topuk paslarıyla oyunu çok iyi hızlandırıyordu bence kadrodaki pas tekniği falan en iyi olan oyuncumuz kilit açmada gerek oyunu hzılandırması- gerekse dikine derin oynayabilmesi ve pas tekniği çok işimize yarayacaktır.mitsö ile torreira aynı anda oynar ins
gelmeyecek diye düşünüyorum.Saygı duyarım renkdaş, herkesin görüşü özeldir tabi. Bende yararlı olacak diye düşünüyorum. Belki de sen haklısındır. Ama bence ben.
dostlar alisveriste görsün... oliver torresDENİS SUAREZ
Allah korusun sinameki vasıfsız yetersiz lüzumsuz herifDENİS SUAREZ
evet sanırım iscoyu alacagız bosta diyeO bir iki sene daha Villa'da yapamazsa olabilir. Almiron diyen vardi o da olabilir ama bence bunlardan bir tik daha sansasyonel ve bosta oldugu icin Isco kovaliyorlar diye dusunmekteyim
nevzat gidecek dedikaliyormus via emre kaplan.
Ulan Cicaldau biraz gururun olsun gururun istenmiyorsun işte yahu git oyna Avrupa'dakaliyormus via emre kaplan.
başka birisi varsa lanzini olabilir diyecem ama özellikle ligin sonuna doğru baya katkı verdi lanzini.Lanzini mi liste basi o zaman senin?
yarın bi pizza gidernevzat gidecek dedi
bizim sahada cosar o herifmanyak lan bu torreira![]()
kesmek zorunda degılız üstad bence öne kaymalıAynı anda oynadığı maçlarda olacaktırda. Olivera'yı genel olarak kesemeyiz bence yeterince sorumluluk almıyor dediğimiz hazırlık maçlarında bile hızlı tek pasları- topuk paslarıyla oyunu çok iyi hızlandırıyordu bence kadrodaki pas tekniği falan en iyi olan oyuncumuz kilit açmada gerek oyunu hzılandırması- gerekse dikine derin oynayabilmesi ve pas tekniği çok işimize yarayacaktır.
Kaan ayhanı alsak süper olur her iki mevkiyi bir kişiyle yedeklerizşu an itibariyle sağ bek stoper alternatifleri çok önemli hale geldi
Yok gecen seneden daha az koşar ve yorulur. Gerçek işini yapar ve çok katkı verir, garibim orta sahasız her bi yere koşuyordu. Berkan taylan ve cicayla bu istatistiği yaptı.