Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki kendi Lig'inden bi takım alır reis.Biz bonservissiz gönderelim de kendisine takım bulur mu o kendi işikimse istemez onu üstad ya
meRRRRRRRRtensBoşver renktaş Mertens'in penaltılar dışında 0 gol 0 asistle ilk yarıyı bitireceğini savunan ve Gomis'in ilk yarıdaki performansının Mertens'in sezon boyu göstereceği performanstan daha iyi olacağını söyleyen biriyle iddiaya girmem.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yılların Murhani bu uyanık olacaksinTurpan nöbete baskın atmış
dik duruyoruz!!!!!Yahu adamı kampa almadık takımla çalıştırmadık lige hazır etmedik bir sakatlık olunca hadi gel bari dedik...
Bu nasıl bir amatörlüktür??
Bu kadar şeyi hakedecek birşey yaptıysa neden a takıma aliyoruz... Eğer yapmadıysa neden kampa götürmüyoruz????
Üstelik bu oyuncu 22 yaşında ve 4 yıl sözleşmesi var...
uçuş bilgileri bekleniyorRenkdaslar dışardan şimdi geldim Mertens ve Torreira son durum nedir ?
Hazırız diyoruz dünden...konya santrafor alırsa çok iyi takım
mertens 36 olduRenkdaslar dışardan şimdi geldim Mertens ve Torreira son durum nedir ?
Arkadaşlar Evander’i videolardan izleyerek yorumluyorsunuz Cica da videolarda topçuydu bize geldi Casper oldu. Bize net adamlar lazım. Talisca mesela adı geçse 100 defa Talisca derdik. Evander tüm takımı da bozabilir yıldız da olabilir
Tırnakların ojeli gibi yakıştıramadım motz