- 17 Ağustos 2009
- 42.016
- 30.456
- 3.448
Bence Benfica'dadır o.hayir o oyuncu satilmaya kalkinca asil olay kopacak anlasamayacaklar biri satilsin diyecek digeri satilmasin acaba satis hakki kimde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Benfica'dadır o.hayir o oyuncu satilmaya kalkinca asil olay kopacak anlasamayacaklar biri satilsin diyecek digeri satilmasin acaba satis hakki kimde
En ihtimalli olabilcek gecede beklemicen haBu gece köfte çıkmaz gibi, ben yatar
İyi işte FBTV gibi kendi çalar kendi oynarlar,ulusal kanallarda hele hele devlet televizyonunda yaygara yapamazlar.Bu arada konu dışı amaa Bu rıdvan denen şeytan kılıklı acunun kanalında yorum yapcakmış ha. Bol bol ağlarlar bu sene![]()
![]()
Kalkışma mı var?
Abi bu sene şampiyon olamazsak en büyük suçlu bu cenabet herif diyebilir miyiz. Bu arada kuran çarpsın halı saha'ya son adam lazım olsa bakkal Nurettini cagırırım bu davarı cagırmamGiresun Ömer Bayram'ı istiyormuş. Satmayan, vermeyen haindir. Gönderin hatta hediye paketiyle gönderin. Yanına Taylan'ı da verelim.
Kafayı duvara vurdum gülmekten kap geldi diye övdükleri adam ilhan. Twitter tayfa beni bayıltacak