Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Jardel daha zor transferdi geldiği dönem her kulübün isteyeceği bir golcuydu hayatımda onun kadar gevşek gevşek gol atan adam görmedim

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jardelin üstüne ben golcü tanımıyorum hızı olsaydı yer yüzünde onun gibi bir golcu dünyaya gelmezdi durarak oynuyordu Jardeli cem uzan getirdi Sneijder ise bence Hagi den sonraki en unutulmaz 10 numaramız onun gibiside kolay gelmez bütün büyük maclari kazandiriyordu

ok.gif
SKILLER - 05.08.2022 00:00​

bos.gif

Mesajı Gönderen: Morfil:cLink:3648553

Torreira imi almislar sakatlik durumunu bilmiyorum ama iyi oyuncudur bizim ligin ustunde ama onlara lazim olan kalipli omuzu vurup topu alacak adam degil ama cok top calar cok calisir orta sahaya iyi transfer

Yapma etme renktas‚ 60 mio. € maliyetin altina girenecek futbolcu mu. Gören de prima Ngolo Kante sanacak

Müthis bir gerizekali
Böylesini skiller diyoruz

ok.gif
SKILLER - 05.08.2022 00:00​

bos.gif

Mesajı Gönderen: Morfil:cLink:3648553

Torreira imi almislar sakatlik durumunu bilmiyorum ama iyi oyuncudur bizim ligin ustunde ama onlara lazim olan kalipli omuzu vurup topu alacak adam degil ama cok top calar cok calisir orta sahaya iyi transfer

Yapma etme renktas‚ 60 mio. € maliyetin altina girenecek futbolcu mu. Gören de prima Ngolo Kante sanacak

Müthis bir gerizekali
Bu espri ortamı falanmi nedir, tamam bizde fanatigiz bu seneki Rize ve Göztepe maçlarında iki kez parmak kirmisligimiz 1 kapı 1 masa indirmişligimiz var bizde tarafiz da bu başka bir boyut fanatiklik değil gerizekalilik resmen

Hamza Akman zu SV Ried isini makat sallamasyoncusu Ceykıb disinda yazan oldu mu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt