Umut Işık
Tek Yumruk
Haluk ilk gün Torreira transferi için Arsenal 26'ya aldığı oyuncuyu 6'ya mı bırakır diyorduHalukla Ali Naci’nin yerini değiştirmen lazım.
Haluk hiç gelmeyecek demedi duymadım ama başkalarına haber gitmiş olabilir dedi

Haluk ilk gün Torreira transferi için Arsenal 26'ya aldığı oyuncuyu 6'ya mı bırakır diyorduHalukla Ali Naci’nin yerini değiştirmen lazım.
Haluk hiç gelmeyecek demedi duymadım ama başkalarına haber gitmiş olabilir dedi

Erbatur heyecanlanmıştır şimdi dm’den saz mı caz mı atıyordurTorreira transferi doğrulamış Trtspor'u takibe alarak. Son post her şeyi anlatıyor çünkü.
Torreira tek başına yeter zaten oraya süper ligde hep böyle oynayabiliriz.-------------Muslera-------------
Dubois--NElsson--A.kerim--PVA
-------------Torriera--------------
Yunus-------Sergio--------Kerem
-------Mertens--Seferovic--------
Gol lazım olunca topla tüfekle, döve döve itinayla gol atılır.
1 hafta 10 gün dinlendikten hemen sonra bomba gibi döndüm diyebilirimne nöbetmıs be murhan helal olsun
crespo futbolu bırakmadı mı yavBunu hanginiz yazdı yav doğru söyleyin
![]()
Evt enteresan bi durum cezalı halde yazabilmenBen niye cezalıyım ve kalkmadı hala moderatörler iletisime gecebilir misiniz
O sezon değildi hatta yerine Cassano alınmıştı formu düşmüştü 2012 yılında hatta bize 4 ay oynamadan gelmişti evet ekonomik sebepler vardı ama tek sebep o değildiSneijderde interde süperstar di inter o sezon kücülmeye gitti sneijderin maasini düsürmek istediler oda bunu kabul etmedigi icin kadro disi kaldi diye biliyorum
ne insiste'si ulan
seni cekemeyenler hakkında düsüncelerın nedir1 hafta 10 gün dinlendikten hemen sonra bomba gibi döndüm diyebilirim

Haber bekliyolar Torriden, ilk vermek için haberi. Haluk telefona çıktı.![]()
aslolan GALATASARAY derimseni cekemeyenler hakkında düsüncelerın nedir
muhasebeci misin sana ne 3 5 alsınlar izle geç2.75 tam kararında olurdu
5 milyon artı Horvath Mpenza ve bir oyuncu daha vardı ise yaramaz bu şartlara vermiştik koca JardeliOnlar hikaye.. Şampiyon olunamayınca yeni başkan -pürocu cansun- baktı ki kasa tam takır, bunun maaşını ödeyemeyiz deyip ölü fiyatına sattı. Bu kulüpte birini sevmenin cezasını çok çekmiştir bu taraftar. Saunders, Keita, Jardel. (en son da nerdeyse gomis) Hep içimizde ukde kaldılar
Di barzonun bize garezi var herhalde. Bizim hayrimiza hic haber yaptigini görmedimBu haberler uzun süredir vardı ve bugün Mertens'in Juventus'u reddettiğini söylemişti İtalyan medyası