Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence hiç biri kazanmadı tek kazanan yine romano. burhan ve salim dün anlaşıldı gelecek falan diyordu oysa anlaşma henüz yoktu bugün oldu anlaşma. burhan ve salim olasılığı yüksek transfere kumar oynadı sadece
Ben yerli muhabirler arasından söyledim sonuçta Burhancan bir riske girdi ardından Salim de girdi Haluk 26'lık oyuncuyu 6'ya mı bırakırlar derken bunlar Galatasaray'da diyordu.

şu an yabancı oyuncular konusunda ofansı en yetersiz takımız.sampiyonluk için yetersiz bu kadro.sadece seferovic var,bu sinir bozucu.öyleki mertens forvete,evander 10 numaraya deyince bu fazla olur diyen ahbaplar vardı.

gitde bjk ve fenere bi bak o zaman.biri ghezzall,werghost,muleka yapıyor.nkodou gidincce kanat alacaklar.diğeri alioski,joao pedro almıs vs daha lincolnü,bruması var iyi kötü

trabzonda trezeguet,visca,hamsik,bakasetas,cornellius,kousasi,djannini var.say say bitmiyo

😄 Mertens için Sofifa'da gelen yorumlar bayağı iyi;

1659648811912.webp
1659648858823.webp

şu an yabancı oyuncular konusunda ofansı en yetersiz takımız.sampiyonluk için yetersiz bu kadro.sadece seferovic var,bu sinir bozucu.öyleki mertens forvete,evander 10 numaraya deyince bu fazla olur diyen ahbaplar vardı.

gitde bjk ve fenere bi bak o zaman.biri ghezzall,werghost,muleka yapıyor.diğeri alioski,joao pedro almıs vs daha lincolnü,bruması var iyi kötü

trabzonda trezeguet,visca,hamsik,bakasetas,cornellius,kousasi,djannini var.say say bitmiyo

Kerem Yunus var bir 9,5 10 yakalarsak fişi çekeriz

okan hocam torreira transferinden sonra rakibi özellikle içerde öpen takım istiyorum

yarı sahalarına kapatıp sağ sol kroşelerle bayıltacak takım istiyorum

gitde bjk ve fenere bi bak o zaman.biri ghezzall,werghost,muleka yapıyor.nkodou gidincce kanat alacaklar.diğeri alioski,joao pedro almıs vs daha lincolnü,bruması var iyi kötü

Aynen oyle kanat ve santrafor kesin alinmali Ayrica 20 yas alti genc oyuncular alabiliriz denemek icin

Di barzonun bize garezi var herhalde. Bizim hayrimiza hic haber yaptigini görmedim
Di Marzio için Tier konusunda yazmıştım birkaç cümle. Local transferler dışında çok güvenilir birisi değil bence. Bir de ilk haberi ben vereyim şeklinde yarışa giren birisi değil. Her şey bittikten sonra transfer haberini de verebiliyor yani 😄

Hy ; resmi imza geldiği an duyurcaz anında kapatalım artık programı, telefonlarıan bakan yok galiba 😂😂😂😂

Mertens’i Juve daha öncede istemişti fakat herif Napoli hariç başka İtalyan kulüpte oynamak istemiyor diye okumuştum gündüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt