- 3 Temmuz 2012
- 139.864
- 88.152
- 5.338
mertens alınmalı+ vargas kiralanmalı satın alma opsiyonu ile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem torinoda hem dortmunda saplamadimiOda İstanbul’a gelemediler Zidane lı kadro ile saplamıştı di mi almayanda mıydı maç?
EvetHem torinoda hem dortmunda saplamadimi
Aynı Erden Timur hep de ucuz olmaz gerektiğinde yüksek rakamlara da çıkacağız dedi...2 senelik 9 milyon € felan değildir arkadaşlar, erden timur o kadar muhasebe konuştuktan sonra bu paralara çıkmaz.
+ olarak direk 2 senelikse ben yine karşıyım ama 1+1 yıl senelik 3 milyon + şamp. bonus![]()
Aynen çok sevmiştim o Perezi de, o da doyamadan gitmişti ama biraz sakatlığı fazlaydı. Bu gelen dubois i ona benzetiyorumO sene yalnız 20 yılın en iyi sağ beklerinden biri gelmişti bir sene kiralık oynadı ve gitti Sebastian Perez reis müthiş bir bekti
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Okan Buruk: "Evander görüştüğümüz oyunculardan biri. Sadece bizim istememiz yetmiyor. Kulüplerin anlaşması gerekli. Oyuncunun kulübünde hoca değişikliği oldu. Alternatifler üzerinde de duruyoruz, herkesle görüşüyoruz."Baron Nevzat yetkinin alinmasi sonrasi ipuclarini vermisti...
10 numaraya odaklanalim. Evander'den hangi firsat icin vazgecildi?? Buyuk dusunelim olmaz olmaz Torreira geliyor neticede
- Torreira
- Sansasyonel bir golcu: Mertens
- Sansasyonel bir on numara: ???
- Alternatif kanat (muhtemelen sag): Embalo?
- Stoper, sag bek
Hagi'nin üzerine transfer tanımam renktaşTarihteki diyorum arkadaşlar sadece GS transferleri değil yaw
reis şimdi son durum nemertens alınmalı+ vargas kiralanmalı satın alma opsiyonu ile
Bu saçma sapan kural yüzünden ortalama kötünün bi tık üstü yerli futbolcu 5 milyondan başlıyo.tff baskani secilen büyükeksi eski baskanlara göre daha makul biri. yabanci sinirini kulüplerin istegi dogrultusunda rahatlatacak bence.
ridvan ve emirhan'dan sonra arda güler muhtemelen avrupa'ya gidecek bir diger yetenek olur.
herkes 1 yerli oyuncu aldi bu sene. pazar bitik.
Torinoda hatta iki mactada atti, dortmunda da iki gol toplamda 4 gol. Belki sampiyonlar liginde juveye en cok gol atanlardan biridir Kral