Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: "Evander görüştüğümüz oyunculardan biri. Sadece bizim istememiz yetmiyor. Kulüplerin anlaşması gerekli. Oyuncunun kulübünde hoca değişikliği oldu. Alternatifler üzerinde de duruyoruz, herkesle görüşüyoruz."

kim o alternatifler

Okan Buruk: "Oyunu yönlendirecek bir orta saha ve 6 numara da bize güç katacak bir oyuncu arıyoruz"

Okan Buruk: "Saha içi liderlerimiz var ama özellikle orta sahada oyunu yönetebilecek oyuncuya ihtiyacımız var. Bugün, bu maçta zaman zaman eksikliğini gördük. Oyunu yönetecek oyuncu da lazım."
Sence kim? Anlatilana gore playmaker sansasyonel yaratici bir orta saha gelecek

Tıpkı Koulibaly gibi, Mertens'in de Juventus'a gidişini göremedim. Her ikisi de futbol takımının ötesinde Napoli'ye bağlı Bunu bir olasılık olarak görmeyin

di marizoya saplayan saplayana:asd::asd:

Yakup kolpaci degil mi? Hamzayi da dis ülkeye kiraliyordu. O dis ülkeye kiralik isi 18 yasindan önce oluyormuki?

evander out veiga in diyorlar

veiga videolarında sadece gol görüyorum herifte

geri kalan özellikleri nasıl bilmiyorum

tff baskani secilen büyükeksi eski baskanlara göre daha makul biri. yabanci sinirini kulüplerin istegi dogrultusunda rahatlatacak bence.

ridvan ve emirhan'dan sonra arda güler muhtemelen avrupa'ya gidecek bir diger yetenek olur.

herkes 1 yerli oyuncu aldi bu sene. pazar bitik.
Eski başkanlar bu kararları kendi vermiyordu, yalnız bu sefer siyaset büyükekşiye ne haliniz varsa görün demiş gibi görünüyor ilginç şekilde

Bu saçma sapan kural yüzünden ortalama kötünün bi tık üstü yerli futbolcu 5 milyondan başlıyo.
yerli oyuncularla ilgili bu yaz fazla hareketlilik olmadi zaten. seneye bu kural yeniden revize edilir bir sekilde. ne idügü belirsiz 20-25 yabanci toplanmasindan herkes rahatsiz olur ama yeni bir düzenleme gerekiyor. 3 yerli bulamayan kulüpler var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt