- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
kim lan bu oyunu yönetecek ortasaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sence kim? Anlatilana gore playmaker sansasyonel yaratici bir orta saha gelecekOkan Buruk: "Evander görüştüğümüz oyunculardan biri. Sadece bizim istememiz yetmiyor. Kulüplerin anlaşması gerekli. Oyuncunun kulübünde hoca değişikliği oldu. Alternatifler üzerinde de duruyoruz, herkesle görüşüyoruz."
kim o alternatifler
Okan Buruk: "Oyunu yönlendirecek bir orta saha ve 6 numara da bize güç katacak bir oyuncu arıyoruz"
Okan Buruk: "Saha içi liderlerimiz var ama özellikle orta sahada oyunu yönetebilecek oyuncuya ihtiyacımız var. Bugün, bu maçta zaman zaman eksikliğini gördük. Oyunu yönetecek oyuncu da lazım."
torreira kesin geldi mertensde %79reis şimdi son durum ne

Pu pu pu pu aman aman aman Allah yazdıysa bozsun
Bence bu Garry Rodrigues'i videolardan kesfeden, Dembele'nin videolarini begenmeyip aldirmayan bebeŞu cago denilen adamı beğendim. Öyle takipçi makipçi derdi yok. Bilgi varsa söylüyor.
Eski başkanlar bu kararları kendi vermiyordu, yalnız bu sefer siyaset büyükekşiye ne haliniz varsa görün demiş gibi görünüyor ilginç şekildetff baskani secilen büyükeksi eski baskanlara göre daha makul biri. yabanci sinirini kulüplerin istegi dogrultusunda rahatlatacak bence.
ridvan ve emirhan'dan sonra arda güler muhtemelen avrupa'ya gidecek bir diger yetenek olur.
herkes 1 yerli oyuncu aldi bu sene. pazar bitik.
Torreira bence 88% mertens 50%torreira kesin geldi mertensde %79
kim lan bu oyunu yönetecek ortasaha
Sonra Marsilya da oynadığını hatırlıyorum bir 10 yıl öncede Fransa plaj futbolu takımında görmüştüm çok şaşırmıştımAynen çok sevmiştim o Perezi de, o da doyamadan gitmişti ama biraz sakatlığı fazlaydı. Bu gelen dubois i ona benzetiyorum
mertens futbolu bıraktıgını acıkladıtorreira kesin geldi mertensde %79
yerli oyuncularla ilgili bu yaz fazla hareketlilik olmadi zaten. seneye bu kural yeniden revize edilir bir sekilde. ne idügü belirsiz 20-25 yabanci toplanmasindan herkes rahatsiz olur ama yeni bir düzenleme gerekiyor. 3 yerli bulamayan kulüpler var.Bu saçma sapan kural yüzünden ortalama kötünün bi tık üstü yerli futbolcu 5 milyondan başlıyo.
Zorlamaktan asla vazgeçmiyor herif.lovren en son 4 ay sakattı bilekten. yaw yakub
Scarpa kusursuz olurmus di mi... Sagda da oynayabiliyor, solak, duran top uzmani ve cok uzun boylu degil10 numarada ayrı gelecek diyorlar oha noluyor yahu umarım kanatta da oynayabilen bir 10 no olur ve solak olur oyuncular dönerek rakibin dengesini çok rahat bozar bu şekilde
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bide öyle bi adam daha mı alcaz yav, kim yedek kim as olacak. Yada Sergio mu olacak o isimkim lan bu oyunu yönetecek ortasaha