Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu an yabancı oyuncular konusunda ofansı en yetersiz takımız.sampiyonluk için yetersiz bu kadro.sadece seferovic var,bu sinir bozucu.öyleki mertens forvete,evander 10 numaraya deyince bu fazla olur diyen ahbaplar vardı.

gitde bjk ve fenere bi bak o zaman.biri ghezzall,werghost,muleka yapıyor.nkodou gidincce kanat alacaklar.diğeri alioski,joao pedro almıs vs daha lincolnü,bruması var iyi kötü

trabzonda trezeguet,visca,hamsik,bakasetas,cornellius,kousasi,djannini var.say say bitmiyo

1. Neden sadece yabancılar? 3 yerli oynayacak mecburen ve iki güçlü aday da bizde hücumda. Ayrıca Akbaba ve gelirse Ali Akman da hücumda. Tüm hucumu komple kıyaslaman lazım. Sonuçta yerli-yabancı hep beraber rotasyon oluşturuyor.
2. Alioski sol bek değil mi? O ne alaka? Hamsik merkez orta saha oynatıyorlar. Bizde de Oliveira'yı, Midtsjö'yü falan say o zaman...
3. Onların Avrupa maçları var, bizim yok, daha az rotasyona ihtiyacımız olacak onlara oranla.
4. Ancak transfer lazım o doğru. Bir tane santrafor ve kanadı eşit şekilde oynayabilen adam gelirse, Evander gibi 8-10 arası biri gelirse; Kerem-Yunus-Seferovic-Evander-Transfer-Ali Akman-BAY-Gomis-Akbaba-hatta Cicaldau ve E.Kılınç gibi bir hücum rotasyonu sadece lig için yeterli bence.

İlk 3 maddeden bağımsız eğer 4. madde gibi bir rotasyon sana da yeterliyse anlaşıyoruz demektir gerçi. Sonuçta ben de hücum için Evander+Transfer diyorum. Tek fark ben o transferin Mertens gibi artık 35 yaşında, temposu düşecek biri olmasına rağmen devamlı ilk 11 oynamayı talep edecek veteran bir yıldız değil, hem kanat hem tek santrafor oynayabilen rotasyona uygun 25 yaş altı, potansiyelli, uzun vadeli planlanan bir transfer olmasını tercih ediyorum. O transfer isim olarak kim olur bilemedim ama mesela Kouame gibi biri belki (kanatta ne kadar verimli emin değilim kendisi, sadece örnek olsun diye söyledim)

Okan-Emre ikilisi yedi. Pas vermemeler, ona bu kadar para verildi o oynasın demeler. Sonra Cansun'un gelip takımı dağıtması falan. Şimdi O Okan takımın hocası oldu.
Pas vermeme derken

Zaten jardel pivot santrafordu

Öyle pas alışverişinde bulunan birisi değildi

Ceza sahasına topu getirip ona indirmek önemliydi

O da bir şekilde topu kaleye sokuyordu olayı buydu zaten

Bir kere pas alışverişinde bulundu onda da çok değerli bir gol attı real'e karşı

Yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iki nöbet üst üste adam Kap getiremeyen Emre:

watch-game-of-thrones.gif
ilk nöbette kap vardı rtaş

yerli oyuncularla ilgili bu yaz fazla hareketlilik olmadi zaten. seneye bu kural yeniden revize edilir bir sekilde. ne idügü belirsiz 20-25 yabanci toplanmasindan herkes rahatsiz olur ama yeni bir düzenleme gerekiyor. 3 yerli bulamayan kulüpler var.
Şimdi şöyle bişi var, Keremle, Yunusun yerine koy kendini, sittim sene ben yedek olmam diye düşüncekler. Fakat sınırlama olmasa kendilerini yırtarlar.

Buendia’nın ismini gördüm galiba. Adam geçen sene 40 milyona traş olmamışmıydı.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt