Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens’i transfer etme sansimiz varsa bir dakika bile düsünmemek lazim

Belcika milli takiminin önemli oyuncularindan biri hala mertens

4-4-2 veya 4-4-1-1 oynamayi dusunuyorsak eger ozaman nokta atisi olur,yasi hic önemli degil cünkü fizik olarak cok iyi durumda

Tıpkı Koulibaly gibi, Mertens'in de Juventus'a gidişini göremedim. Her ikisi de futbol takımının ötesinde Napoli'ye bağlı Bunu bir olasılık olarak görmeyin

di marizoya saplayan saplayana:asd::asd:
Napoli gerçekten duygusal bir takım Higuain hariç ihanet eden olmadı o da çok uzun süre oynamadı Napoli de zaten. Sanırım Güney'in göçmenlerin işçilerin takımı olma olayı kulüple taraftar ve camiayı çok bağlıyor birbirine hayranlık duyduğum bir takım

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pas vermeme derken

Zaten jardel pivot santrafordu

Öyle pas alışverişinde bulunan birisi değildi

Ceza sahasına topu getirip ona indirmek önemliydi

O da bir şekilde topu kaleye sokuyordu olayı buydu zaten

Bir kere pas alışverişinde bulundu onda da çok değerli bir gol attı real'e karşı

Yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güzel kardeşim bir maç değil, tonla maç mevzusu çıktı bu konunun. Pas vermeme olayı pozisyon anlamında değil, bir nevii o Dünya yıldızıysa kurtarsın takımı manasında idi. Jardel bu topraklara gelmiş en büyük Golcüydü. Hem de Prime zamanında 28 milyon dolar gibi yüksek bir bedelle transfer ettik.

Eski başkanlar bu kararları kendi vermiyordu, yalnız bu sefer siyaset büyükekşiye ne haliniz varsa görün demiş gibi görünüyor ilginç şekilde
tff düzeyinde dogru islerin yapilmasina hic aliskin degiliz. nihayet twitter'da bir sosyal medya hesabi acmayi akil eden biri geldi.

siyasetin sporla bu aralar ilgilenecek vakti oldugunu sanmiyorum. transfer bitince spor siyasete yaklasir ama ülke gündemi yogun.

Griliş kardeşimizi de alalım.

Yalnız kuşlarda hücumcu bolluğu var. Baya yetenekli ama süpriz yumurta adam almışlar. Bize dr yetenekli hücumcular lazım. Çalım atabilen seri bir kanat almalıyız.

son dk... süper lig özetleri a spor'da!

Şimdi şöyle bişi var, Keremle, Yunusun yerine koy kendini, sittim sene ben yedek olmam diye düşüncekler. Fakat sınırlama olmasa kendilerini yırtarlar.
haklisin ama bir de diger taraftan bakmak gerekir.

kerem ve yunus'u yedek yapip yerine 35lik adamlari transfer edip "taraftarlari gazlayalim" diyen yönetici yoktur muhtemelen

iyi oyuncu pasaportundan bagimsiz olarak her türlü oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt