- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
La ben hangisinin formasını alacam şimdi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La ben hangisinin formasını alacam şimdi![]()
djjddjdksnjshshhzzh
transfermarkt acılmıyorHem Omar hem de Boey yollanirsa U-21 kontenjanindan bir sag bek alinir uygun fiyata... onerilerinizi alalim
Vallahi hem onun hem sergenin hem de ali lukunkunun var
Miçsiyo tabikiLa ben hangisinin formasını alacam şimdi![]()
Bende Mapezanın bile vardıVallahi hem onun hem sergenin hem de ali lukunkunun var![]()
inşallah kendinden 15 yaş büyük pörsümüş bir kadınla evlenirsin de yaşlı ama bakımlı diye kendini avutursunMertensi yaşlı diyip laf edenler geçen sene İtalya şampiyonu ve ikincisinin forvetleri 36 yaşındaydi üçüncü takımında forveti 35 di onu da biz istiyoruz oyuncunun form durumu ve kendisine bakmasiyla ilgili bu isler
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1999 van deplasmanı dönüşü Hakan Şükürden imzalı formasını da almıştımBende Mapezanın bile vardı![]()
yarım saat sonra murh:
Vallahi hem onun hem sergenin hem de ali lukunkunun var![]()
Böyle bedduami edilir yahu futbol için tövbe deinşallah kendinden 15 yaş büyük pörsümüş bir kadınla evlenirsin de yaşlı ama bakımlı diye kendini avutursun

Gıiriliçin gelmediği iyi oldu demek ki bunlar gelmezse daha iyileri gelicek lafı doğru imiş. Yine masonik işler yapıyoruz
ben de çıtır severimBöyle bedduami edilir yahu futbol için tövbe de
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi