Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki bilenler çıkar Ankaragücü efsane kadrosu 2000-2001 sezonu Ohene Kennedy ve Agustine Ahinful ikilisi müthiş oynarlardı aldımı atarlar attırırlardı. Dries Mertens ve Seferovic ikilisini beraber hayal ediyorum da çok can yakacaklar bakın görün.
O kadro da bir Türk vardı efso frikikci neydi adı ya sarı bir herifti frikikten hattrick yapmıştı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mertens'e Bebek'te yalı falan çözmek lazım, Napoli'deki evi buymuş.

Palazzo_Don.webp

tottenham ücretinin %70ini ödeyecekse göndersin bize
marsilya işi de yattı gibi,bi Galatasaray kaldı ndombelede.fırsat bu fırsat alıp geleceğin ortasahasını inşa edebiliriz.herifler 60'a almıstı.15 milyona bırakmaya razı şimdi ndombeleyi ama alıcısı yok.

lo celsoyu bile 13 milyona villareale veriyolar

Bugün Torreira için Musleralı bi kısa video gelir kesin sergioya mesaj atarken vs

marsilya işi de yattı gibi,bi Galatasaray kaldı ndombelede.fırsat bu fırsat alıp geleceğin ortasahasını inşa edebiliriz.herifler 60'a almıstı.15 milyona bırakmaya razı şimdi ndombeleyi ama alıcısı yok.

lo celsoyu bile 13 milyona villareale veriyolar
Dombiliye 15 veren çıkmaz şuan riskli. Satın alma opsiyonuyla beleş kiralıktan fazla teklif gelmez

1 eylülden sonra nasip olur tahminen olacağı varsa, büyük ligler indirsin kepenkleri
torreira haberlerinin oldugu gun skysport ciddi olarak haber yapınca benimde ndombelenin geleceği yönunde beklentilerim arttı.mesela deselerki ndombele şuan bi fırsat,o yüzden alıyoruz.mertens forvete,kanada da birini alıp bitieceğiz transferi tamam derim ben.ki şu 21 yas altı oyunculardan da 2 tane buluruz,biter iş

Belki bilenler çıkar Ankaragücü efsane kadrosu 2000-2001 sezonu Ohene Kennedy ve Agustine Ahinful ikilisi müthiş oynarlardı aldımı atarlar attırırlardı. Dries Mertens ve Seferovic ikilisini beraber hayal ediyorum da çok can yakacaklar bakın görün.
Ankaragücü bizi şampiyonluktan etmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt