Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.453
- 23.033
- 1.433
Mertens'i Nevat disinda diyen yok muymus Haluk... Noterlige mi basladin HalukSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens'i Nevat disinda diyen yok muymus Haluk... Noterlige mi basladin HalukYok ya rengim geçen sene küme düşürecekti. Hayatımda böyle bomba oyuncu görmedim. 2 seneye alt liglere gider.Diri bir Luyindama acaba savunmayı kalkındırır mı? Sinyor Terim'in savunmadan topla çıkma ısrarı en çok bu arkadaşı zorlamıştı.
Haberim vardi ustat. Tudorun marsilyaya gelir gelmez istedigi 2 topcudan biriydi yanlis bilmiyorsam. Digeri de eski takimi Veronadan Barak.@Sami Karakoç
bizim jonathan clauss marsilya'ya gitmiş 7.5 milyona haberin var mıydı?
fb 40 tane yabancı oldu , yabancı kuralı oraya göre ayarlanır her yıl olduğu gibi , tamamen kalkma olasılığı var14 yabancinin 14'ü de ilk 11 oyuncusu olacak gibi![]()
Yok ya rengim geçen sene küme düşürecekti. Hayatımda böyle bomba oyuncu görmedim. 2 seneye alt liglere gider.
Tek artısı hava topları.
tudor hakkaten anlıyor topçudanHaberim vardi ustat. Tudorun marsilyaya gelir gelmez istedigi 2 topcudan biriydi yanlis bilmiyorsam. Digeri de eski takimi Veronadan Barak.
Oysaki melonun köpek yaptigi bücüre tapiyorlardi bir araAntu da ki yorumlara baktım, Torreira ile ilgili şunu diyorlar genel anlamda, bu boy ile bu ligde yapamazmış.
Yahu bu bizim lig neymiş abi biri anlatsın ya bizim taraftarda söyleyip duruyor bunu lan adam Serie A'dan geldi İtalya'dan alooo
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ndombele hala gundemdeNdımbele- Calvallho yu yedekte tutup, Torriyi getirdik ha
1 sağlam 10 no ve stoper ve forvet alırsak, daha bi başka çözüm bulmaları gerekecek. Aşşa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hafb 40 tane yabancı oldu , yabancı kuralı oraya göre ayarlanır her yıl olduğu gibi , tamamen kalkma olasılığı var
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ndombele hala gundemde
ndombele hala gundemde
son sürat şampiyonluğa giderken ankaguculu bir oyuncu arkadan mostafaya kafa atmıştı , hazır kıta bekleyen hakem abimizi , geçen yıl tam havamızı bulmuşken elimizden göstere göstere maçı alıp fenere armağan eden hakemleri unutmayalım sakın, çok pişkin ve gözümüze sokarak kasıtlı yapılanları unutmayalım, unutulan kahpelik tekrarlanır1 sağlam 10 no ve stoper ve forvet alırsak, daha bi başka çözüm bulmaları gerekecek. Aşşa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık ha![]()
Adam uzun boylu oyuncuların en çok olduğu İtalya'da oynadıAntu da ki yorumlara baktım, Torreira ile ilgili şunu diyorlar genel anlamda, bu boy ile bu ligde yapamazmış.
Yahu bu bizim lig neymiş abi biri anlatsın ya bizim taraftarda söyleyip duruyor bunu lan adam Serie A'dan geldi İtalya'dan alooo
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi