Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milan salabilir sanki Brahim Diaz'i artik almazlar herhalde zaten oynatmamaya da baslamislardi acaba kiralayabilir miyiz bir yilligina

——————muslera——————
dubois—-nelsson—-A.Kerim—-pva
———————Torreira—————
—————-Oliveira——————-
yunus——————Mertens——Kerem
———————Seferovic—————-

yedek: ali akman, akbaba, gomis, mytdsö, omar, okan…..

sampiyonluk orani 1.80

Kalitesine ve formuna inandığımdan, Mertens için 'nötr' üm. Normalde 35 yaşında hiçbir futbolcunun böyle yüksek maaşla transfer edilmesini istemem...

Birde Mertens + Ali planlaması biraz tuhaf duruyor. Bunlardan birisi alındığı vakit, sonraki tercih daha farklı özellikte bir futbolcu olmalıydı, diye düşünmeden edemiyorum...

Fazladan bir forvet daha desek, o da lüks kaçar...Ha, Gomis paketlenirse, Dzyuba'yı uygun maaşla 1 yıllığına sterim ama. Alem pivot forvet görür...

mertensi beğenmemek için sebep yok , yıllardır napolide istikrarlı şekilde oynuyor, daha 3 4 yıl önce 30 gol attı. , geçtiğimiz sezon da avrupa dahil 37 maç ilk 11 başlayıp 12 gol attı. gsnin bu sezon bu tip deneyimli adamlara ihtiyacı var hücumda , 3 5 milyon bizi çökertecek değil fakat net katkı alırsın böyle bi transferden. ben istiyorum..

Mertens gelmeli bence hucüm oyuncularımız da maç çözebilecek bir oyuncu eksikliğide vardı geçen sene çok kötü oynadığımız maçların birinde bir şutla 3 puanı alabilirdi mesela geçen sene. Her zaman iyi oynayamayabiliyorsun bazen kötüyken de 1 şut ile vs maçı çözebilirsin.

Nöbeti daha genç arkadaşlara devrediyorum sabah saatlerinde görüşmek üzere

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mertensi beğenmemek için sebep yok , yıllardır napolide istikrarlı şekilde oynuyor, daha 3 4 yıl önce 30 gol attı. , geçtiğimiz sezon da avrupa dahil 37 maç ilk 11 başlayıp 12 gol attı. gsnin bu sezon bu tip deneyimli adamlara ihtiyacı var hücumda , 3 5 milyon bizi çökertecek değil fakat net katkı alırsın böyle bi transferden. ben istiyorum..

37 toplam oynadığı maç, ilk 11 değil. İlk 11 çıktığı maç 15 civarı, tam hatırlamıyorum. 70dk ve daha fazla oynadığı ise 10'dan az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt