Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merteni gerçekten juve düşünüosa alalım yoksa bulaşmıyalım. falcao aklıma gelip duruor bu hususta.
Mertens olayından bağımsız olarak söylüyorum bunu; Juventus'a bedava Taylan, Ömer göster alır. Bonservisi elinde olsun da kim olursa olsun çöküyor adamlar 😄

Geçen sezon ben de öyle diyordum da Cicaldau ve Morutan'dan sonra biraz kaşar mı alsak acaba diyorum. Horsezat'ın dediği gibi 1+1 olursa iyi olmaz mı
İtalya tarafında yazılan 3.2m€ ile 1+1 gelip üstüne de Gomis'in maaşından çıkılırsa çok tatlı olur. Benim çok içime sinmiyor bu tarz transferler ama Falcao'nun sakatlık listesi kabarıktı. Mertens kendisine çok iyi bakan birisi zaten. Drogba'yı da bize 36 yaşında getirmiştik ki onun bile kasıkta sorunu vardı. Zaten birkaç yıl sonra da kasık ameliyatı olup futbolu bırakmıştı. Mertens bu konularda da daha temiz görünüyor. Dünya Kupası'nın da etkisiyle 1 yıl posasını çıkartırız, etrafında bulunan oyuncular da faydalanır, onların değerini de yükseltirse zaten herkesin yüzü güler. Haris ile kağıt üstünde çok uyumlu bir ikili oluyorlar

1659663256167.webp

Kim bu adam

Antu'da Torreira'yi boklama yarisi var. Hatta Grillitsch'i iyi ki almadilar, Torreira'dan cok daha iyi oyuncuydu diyorlar. Ustune Carvalho Torreira'yi top di ye oynar diyen de gordum.
Onlar şu an ismini hatırlamadığım 10 kişi kalmış 4.sınıf takıma 3 atan takım daki oyuncularını muhtwşem sanmakla meşgul, bayılıyorum bu huylarına

Mertens sezon öncesi gormemis sanirim. Yani hazir dğl. Hazir oyuncu istiyorduk biz? Ikincisi ligde 30 maca cikmis ama aldığı süre düşük gibi. Yazılana göre 3,2M verilecek. 58M deli para. Juve istiyodur umarım

Mertens ve 10 numara aynı anda olmaz. Haliyle ya mertens ya 10 numara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt