Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Yabancı kuralı hakkında şunu planlıyoruz. Kulüplerimizle beraber karar verelim. Kaldırılmasını istiyorlarsa kaldıralım diyoruz. Biz sıkı davrandıkça yerli oyuncu ücret ve maaşları artıyor.”[BeIN Sports]
İyi olur. Seneye Yunus ve Kerem'in yolunu açmış oluruz.

yani hem altyapidan herif cikmiyor diyorsunuz hemde 15 tane transfer istiyorsunuz. ben bir anlam veremiyorum 2-3 senedir zaten bu taraftardan ve kulubden sogumamin en temel sebepleri de bunlar.

Evet yabanci sayisi yerine yabanci futbolcular icin kriterler getirsinler. Takimin x U23 yabancisi olmasi lazim, en fazla x 30 yas üstü yabanci hakki gibi seyler mantikli olur. Takimlar o zaman daha cok genc yabancilara yönelir ve su türk ligi emekliler ligi namindan kurtulmaya baslariz.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Yabancı kuralı hakkında şunu planlıyoruz. Kulüplerimizle beraber karar verelim. Kaldırılmasını istiyorlarsa kaldıralım diyoruz. Biz sıkı davrandıkça yerli oyuncu ücret ve maaşları artıyor.”[BeIN Sports]

Nihat’tan sonra bAŞKanım muhteşem oldu. Taylan sonrası Torreira gibi

Nelsson’u satıp

1. yerine vasat birini düşük maaşa almak sportif açıdan

2. Daha pahalı ve tecrübeli birini almak ise ekonomik açıdan çok sıkıntılı olur.

benim bildigim antalya gibi zor bir deplasman var. ve bizde hala transfer yok. net gordugum budur. kaliteli dogru hamleler yapılıyor ama cok gec kalınıyor.

Melo ve fernandodan sonra yeni güney amerikalı saf 6 numaramızı bulmak çok güzel oldu. Oh be

İstediğin kadar adam getir alt yapıya. Sen Emin'e güvenmek yerine Nelsson'u aldığın, Yunus'a güvenmek yerine Morutan'ı aldığın, Hamza'ya güvenmek yerine Asuncao'yu aldığın sürece bu altyapıdaki hocaların yetiştirdiği çocuklardan beş kuruş kazanmadan Avrupa'ya gönderirsin.

Kendisine güveniyorum Mertens gelecek.

FY3i_FDXkAI6kCX
Eğer mertens gelirse, en güzel kadınlar konusuna hanımefendinin ismi verilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt