Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antu style kıyaslamak gibi olmasın ama, fb'den bizim takımda olmasını isteyeceğim tek yerli İ.C.K. yahu. o da bazen acayip şekilde durağanlaşıyor, sakatlanıyor vs vs.

diğer yerlileri çok da fark yaratan isimler değil bence. bazen mhy de fena oynamıyor ama onun da mental zafiyeti var çok ciddi.

bence onlar bizden kerem ve yunusu bayıla bayıla isterlerdi. abdulkerim'i zaten deli gibi istiyorlardı.

Gbamini diyordur ama Torreira geldigi an onu ne yapacagiz? Kolpaci herif degilmiydi o Simo ?

2000deki orta sahanın olmuş halini paylaşmak kolay, olmamış hallerine şimdi olsalar neler söylenirdi.

Neyse AÖG karşim yine doğruları görüp en iyi yerlilerin bizde olduğunu belirtmiş ama evet gelişmeleri gerekiyor.
Ben de şimdi buna değinecektim. Suat Kaya Konya'dan geldi, Tugay, Okan, Emre alt yapıdan çıktı ki Tugay yaşlı diye çok eleştiri vardı. Ümit Diyarbakır'dan geldi. Ergün Gençlerden geldi, Hakan Ünsal Karabük'ten geldi vs vs. Şu anda olsa leş ilan edilir ve forma falan verilmezdi.

Kerem gibi Topcu olsa fbde taparlar

Ben de şimdi buna değinecektim. Suat Kaya Konya'dan geldi, Tugay, Okan, Emre alt yapıdan çıktı ki Tugay yaşlı diye çok eleştiri vardı. Ümit Diyarbakır'dan geldi. Ergün Gençlerden geldi, Hakan Ünsal Karabük'ten geldi vs vs. Şu anda olsa leş ilan edilir ve forma falan verilmezdi.
Düne kadar Vinicous Juniorla herkes alay ediyordu yeteneksiz, kazma diye.

Şu an ne noktaya geldi.

Tüketmek yeni neslin en büyük problemi, tmden ekran görseli alıp paylaşınca her şeyi çözdüklerini sanıyorlar. 1996da doğmamıştır bile çoğu daha.

O zaman Hamza de, Kazımcan de, Ali Turap de, Mitdsjö de. Bakın bunların da şans bulması lazım bu takımda. O yüzden yedek kulübesine baktığınızda senin saydığın isimlerin yerine görmek isteyeceklerim bu çocuklar. Bunların önünü de ekstra transferler ile keseceksek hiç genç oyuncu falan düşünmeyelim.
Onları ben desem de benim demem birşey değiştirmiyor. Adamları hazırlık maçında bile son dakikalarda oyuna aldılar. Ben olsam bu çocukları oynatırım, yedek kulübesini de bunlardan kurarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt