Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamzayi sirf yedekten oyuna alsak ve o hazirlik maclarindaki gibi ortalama 10-15 dakika performans gösterirse, direk avrupadaki scoutlarin listesinde olur. Cocukla sözlesme uzatmak sart. Bu sene takima alissin, gelecek sene formayi kapsa, 2024de transfer rekorumuzu kirip gidebilir.

Ahmetcan gecen sezon 18 mac yapti ve direk 10 civari transfer olacak gibi duruyor. Gencleri oynatmak mantikli. Hele alternatifleri Taylan gibi oyuncular oluyorsa.

2000deki orta sahanın olmuş halini paylaşmak kolay, olmamış hallerine şimdi olsalar neler söylenirdi.

Neyse AÖG karşim yine doğruları görüp en iyi yerlilerin bizde olduğunu belirtmiş ama evet gelişmeleri gerekiyor.
Olmamış hallerine yaşım ve hatrım yetmiyor tabii ki. Lakin sanıyorum ki Galatasaray'a geldiklerinde, oynamağa başladıklarında Taylan görüntüsü vermiyorlardı diye düşünüyorum.

Onları ben desem de benim demem birşey değiştirmiyor. Adamlar hazırlık maçında bile son dakikalarda oyuna aldılar. Ben olsam bu çocukları oynatırım, yedek kulübesini de bunlardan kurarım.
İşte olması gereken de bu zaten. Onların önüne sürekli birilerini alarak bu çocuklar gelişmez.

Hamzayi sirf yedekten oyuna alsak ve o hazirlik maclarindaki gibi ortalama 10-15 dakika performans gösterirse, direk avrupadaki scoutlarin listesinde olur. Cocukla sözlesme uzatmak sart. Bu sene takima alissin, gelecek sene formayi kapsa, 2024de transfer rekorumuzu kirip gidebilir.

Ahmetcan gecen sezon 18 mac yapti ve direk 10 civari transfer olacak gibi duruyor. Gencleri oynatmak mantikli. Hele alternatifleri Taylan gibi oyuncular oluyorsa.
18ine girdikten sonra uzatirlar. Suan max 3 sene uzatabiliriz

Ben de şimdi buna değinecektim. Suat Kaya Konya'dan geldi, Tugay, Okan, Emre alt yapıdan çıktı ki Tugay yaşlı diye çok eleştiri vardı. Ümit Diyarbakır'dan geldi. Ergün Gençlerden geldi, Hakan Ünsal Karabük'ten geldi vs vs. Şu anda olsa leş ilan edilir ve forma falan verilmezdi.
Fatih hoca Ümit davalayı Afyon Diyarbakırda izleyip aldırdı, o gün bugündür, kimse bilmezken ben buldum ben aldım demek için milyonlarca çöp transfer yaptırdı en son geçen yıl yaptı kendini bitirdi

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olmamış hallerine yaşım ve hatrım yetmiyor tabii ki. Lakin sanıyorum ki Galatasaray'a geldiklerinde, oynamağa başladıklarında Taylan görüntüsü vermiyorlardı diye düşünüyorum.
Daha beterini veriyorlardır muhtemelen. Suat'a neler söylenirdi şu an kimbilir.

Yanlarına Hagi vs koyunca, doğru yapılanmayla eksikleri kapatırsın, kötü koordinasyonla da sorunları arttırırsın fark bu.

O jenerasyon yeteneğin değil gelişimin ürünüdür.

Hamzayi ayhanda salmazdi zaten.taylan ve cica gidecek diyolar.berkan garibim de zor sans bulur,hamza ve baran kadroda olmali

Fatih hoca Ümit davalayı Afyon Diyarbakırda izleyip aldırdı, o gün bugündür, kimse bilmezken ben buldum ben aldım demek için milyonlarca çöp transfer yaptırdı en son geçen yıl yaptı kendini bitirdi

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olay Fatih Terim olayı falan değil ki. Şu anki görüş şekline bakılırsa bu oyuncuların hepsi çöp deyip alıp oynatılmaması gerekirdi. Ayrıca Terim gerçekten bir çok oyuncuyu alıp futbola kazandırmış da bir insan. Milli takımlarda olsun Galatasaray'da olsun. Evet %100 başarı olması imkansız zaten.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Yabancı kuralı hakkında şunu planlıyoruz. Kulüplerimizle beraber karar verelim. Kaldırılmasını istiyorlarsa kaldıralım diyoruz. Biz sıkı davrandıkça yerli oyuncu ücret ve maaşları artıyor.”[BeIN Sports]
Seneye belki jnm ya

Doğru FT geniş tarama sonucu yetenekli/potansiyelli oyuncuları toplayıp, üst noktaya çalışarak gelişerek gelmişler, buraya itirazı olan yoktur sanırım.

Doğru şeyler uç uca eklenmiş. Lakin bazı oyuncular ne kadar çalışırsa çalışsın bir kıvılcım vermeyecek gibi geliyor... Belki de saplantıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt