Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklentiyi yeniden arşa cikardilar. Bence menajerler bizim Florya'dan 10 milyar kazanacagimizi duydular ve herkesi teklif ediyorlar 😁

1659694091080.webp

Doğru FT geniş tarama sonucu yetenekli/potansiyelli oyuncuları toplayıp, üst noktaya çalışarak gelişerek gelmişler, buraya itirazı olan yoktur sanırım.

Doğru şeyler uç uca eklenmiş. Lakin bazı oyuncular ne kadar çalışırsa çalışsın bir kıvılcım vermeyecek gibi geliyor... Belki de saplantıdır.
Ft mi hodjammmm

Ben de şimdi buna değinecektim. Suat Kaya Konya'dan geldi, Tugay, Okan, Emre alt yapıdan çıktı ki Tugay yaşlı diye çok eleştiri vardı. Ümit Diyarbakır'dan geldi. Ergün Gençlerden geldi, Hakan Ünsal Karabük'ten geldi vs vs. Şu anda olsa leş ilan edilir ve forma falan verilmezdi.

Terim o dönem yaptığını 2 senedir yapmak istiyor aslında ama ne taraftar aynı taraftar ne de Terim şu an aynı doymamışlık seviyesinde idi.

Kerem (24 Erzincan)
Yunus (Alt Yapı)
Taylan (BB Erzurum)
Oğulcan (Ç.Rize)
Berkan (Alanyaspor)
Barış Alper (Keçiören)
Morutan (S.Bucuresti)
Boey (Rennes)
Cicaldau (Craiova)

Yunus’u kiraya göndermek, Kerem’e dokunmak, Taylan’da. 2020-2021 de üst düzey verim almak iyi yaptığı işlerdi. Anma geçen sene tecrübeli oyuncu ayarını tutturamayınca kendi projesinde sonunu getiremeden ayrıldı.

O tarihten beri de Kerem ve Yunus dışında herkes geriye gitti.

Morutan umarım toparlar, Boey de mentali toparlayıp katkı verir bize umarım

Berkan’ın fiziken iyi olduğunda bir standardı var zaten ama Torrent ile geriye gitti. Kalan için çok umudum yok pek.

galatasaray feldkamp sonrası bir sallanmıştı ama o zamanki yerli oyuncuların kesinlikle taylanla filan kıyaslanır halleri yoktu

okan hakan bülent arif tugay gibi adamlar zaten ülkenin en önde gelen topçularından olmayı başarmışlardı okan sakatlandı

davala ünsal fatih biraz sonradan eklendiler

bunlar en dip halleri taylanı berkanı top diye oynardı

galatasaray 96'dan önce zaten kıvılcımını yakmıştı

fatih hoca o kıvılcımı yanardağ yaptı

Ben de şimdi buna değinecektim. Suat Kaya Konya'dan geldi, Tugay, Okan, Emre alt yapıdan çıktı ki Tugay yaşlı diye çok eleştiri vardı. Ümit Diyarbakır'dan geldi. Ergün Gençlerden geldi, Hakan Ünsal Karabük'ten geldi vs vs. Şu anda olsa leş ilan edilir ve forma falan verilmezdi.
Vedat kaleci rüştü vb

Bizdeki yerlilerin bazılarına az bile söyleniyor.
Biri gider GS'da oynarken göbek bırakır.
Diğeri gider ezbere pas atmaktan 258 defa aynı golü yedirir.
Öbürü oyuna sonradan girer koşmaya bile tenezzül etmez.

Bunların etrafında Messi olsa adama topa vurmayı unuttururlar.
Adam olacak çocuk kendini belli eder. Kerem yarım saatte kendisini belli etmişti benden olur diye.
Ha keza Yunus da yetenekli adamdı.

Öğlen şu an bosta olan,bjkde vs sozlesme uzatmayan genclerden bir liste yapacağım.umarim yönetim harekete gecer bu gencler icin.taylan,berkan gibilerindense bu potansiyelli arkadaşları kadroya katmak daha iyi.

bu arada bizim 96 kadrosu gerçekten biraz da mucize gibi

bu ülke bir daha öyle bir nesil yetiştiremedi

öncesinde de yetiştirmemişti

o seviyede oyuncu yetişmiyor artık

okan ve emreyi düşünürüm hep

öyle bir ikili bir daha gelmedi mesela bu topraklara

tugay gibisi asla olmadı

Onursal vatandaşlık, bir ülkenin kendi vatandaşı olmayıp özellikle takdire değer veya ayırt edilmeye layık gördüğü kişilere verdiği bir statü.
Napolilige bagliligi böyle bisey iste.napoliyle sozlesme uzatmayan adam juveyi niye istesin zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt