Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.142
- 21.119
- 2.233
Beklentiyi yeniden arşa cikardilar. Bence menajerler bizim Florya'dan 10 milyar kazanacagimizi duydular ve herkesi teklif ediyorlar 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ft mi hodjammmmDoğru FT geniş tarama sonucu yetenekli/potansiyelli oyuncuları toplayıp, üst noktaya çalışarak gelişerek gelmişler, buraya itirazı olan yoktur sanırım.
Doğru şeyler uç uca eklenmiş. Lakin bazı oyuncular ne kadar çalışırsa çalışsın bir kıvılcım vermeyecek gibi geliyor... Belki de saplantıdır.
Ben de şimdi buna değinecektim. Suat Kaya Konya'dan geldi, Tugay, Okan, Emre alt yapıdan çıktı ki Tugay yaşlı diye çok eleştiri vardı. Ümit Diyarbakır'dan geldi. Ergün Gençlerden geldi, Hakan Ünsal Karabük'ten geldi vs vs. Şu anda olsa leş ilan edilir ve forma falan verilmezdi.
Vedat kaleci rüştü vbBen de şimdi buna değinecektim. Suat Kaya Konya'dan geldi, Tugay, Okan, Emre alt yapıdan çıktı ki Tugay yaşlı diye çok eleştiri vardı. Ümit Diyarbakır'dan geldi. Ergün Gençlerden geldi, Hakan Ünsal Karabük'ten geldi vs vs. Şu anda olsa leş ilan edilir ve forma falan verilmezdi.
bu nedemek oluyo
Giderayak ufak bir jestbu nedemek oluyo
Napolilige bagliligi böyle bisey iste.napoliyle sozlesme uzatmayan adam juveyi niye istesin zatenOnursal vatandaşlık, bir ülkenin kendi vatandaşı olmayıp özellikle takdire değer veya ayırt edilmeye layık gördüğü kişilere verdiği bir statü.
BekliyoruzÖğlen şu an bosta olan,bjkde vs sozlesme uzatmayan genclerden bir liste yapacağım.umarim yönetim harekete gecer bu gencler icin.taylan,berkan gibilerindense bu potansiyelli arkadaşları kadroya katmak daha iyi.