Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FZY0YGLWAAAeJUV

arap harfleri genelde eciş bücüş görünüyor ama bizim armanın ilk hali çok klas durmuyor mu
aslında kullanılabilir alternatif formalarda

Yanlış bir düşünce. Yarışmacı bir takımsan hadi yunus emin siz gelişin bizde yarışmaya devam edeceğiz şeklinde bir beklentiye giremezsin.
Keza emin daha toydu. Yunusa epey şans verildi 85'te oyuna girincr sahada yürüyen kendini göstermrk istemeyen oyuncuya ne yapabilirdin ki. Yunus için dönüm noktasi 2 sene adanada geçirdiği kiralık dönem.
Ayrıca emin olsun, baltacı olsun geçirdikleri kiralık dönemlerde muhteşem gelişim sağladılar.
Maalesef burası kurtlar sofrası. Ben buradayım diye bağırınca rahatlıkla oyuncular oynatılıyor. Bu konuda gençler oynasın diye yırtınanlardan birisiyim ancak bizim gençlerin bir süre sonra götü başı ayrı oynamaya başlıyor.
Oyuncuları oynama garantisiyle kiralamak en mantıklı iş.
Geçen dönem de söylediğim gibi doğru planlama yaparsan bütün gençleri kazanırsın.
Sen şimdi ne kadar iyi olsa da 20 yaşındaki emine guvenip yola çıkamazsın bunun için de süper lig seviyesinde 1 sene da kiralanıp kendini bulmalı kadrodaki bir oyuncuyu satıp yerine emini gecirirsin. 1 sene sonra da aynısı mete için geçerliydi. Bu sene emin kiralanıp mete kalmalıydı. Mete de seneye bir süper lig takımına kiralanıp bir sonraki sene yerini almalıydı.
Aynısı hamza, bay vs için de geçerli.
Gecen sene kiraladığımız bütün oyuncular muhtesem bir sezon geçirdi.

Eger şu rezerv lig doğru işlenirse işte o zaman bu yukarida bahsettiklerin bir miktar gerçekleştirilebilir. Gözün kapalı hu hafta mete/hamza sen oynuyorsun diyebilirsin.
Kuluplerde 30 tane oyuncu var ve hazir etmek için çogu kulup yetismis oyunculari buraya koyacak. Bir bakmışsın emin bir hafta diagne öbür hafta valencia gibi oyuncularla savaşacak.
Tuna ben de seninle aynı fikirdeyim. Aksi fikirde olsam "Emin yerine Rugani, Kerem yerine Mertens'e güvenmek" derdim. Ben Morutan, Nelsson ( herne kadar kâr elde edecek olsan da 7m€ riskli yatırım) vs genç yabancı oyunculara bonservis vermek yerine altyapıdan gelen çocukları olgun, rekabetçi ve eğitici yabancı kadronun içinde geliştirip gelir elde etmeyi model olarak kabul etmemiz gerektiğini savunuyorum. Hele hele yerli futbolcuya 1-2m€'nun üzerinde bonservis ödemek bence aptallığın daniskası.

Torreira bilet falan yokmu ya hala sevinemiyorum adam akıllı sanki olmayacak gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt