- 23 Ocak 2019
- 25.575
- 33.277
- 2.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 milyon net mi
brüt 200 milyon tl fln ediyor herholt.
Veiga'yı pas geçin. Brezilya'dan ilk kez çıkan oyuncular kısa sürede uyum sağlayamıyorlar. Onların devre arası bizim sezon başlangıcına denk geliyor. Oyuncu dinlenemeden 1,5 sene aralıksız top oynamış oluyor. Bu durum çok zorluyor oyuncuları ve bekleneni veremiyorlar.Gözümüzün pasını silen, saf 10 numaralara hasret kaldık.
Veiga'yı hiç izlemedim, sadece videolardan bakarsak Veiga 30 mtden çakıp o istatistikleri önemsiz kılabilecek birine benziyor. Öyle biri de olmayabilir, videolar taylanı bile 30m'luk gösteriyor.
Benim meramım şu:
Özellikle kötü oynanan maçlarda ya da kilidin bir türlü açılamadığı maçlarda frikik olsun, uzaktan golleri olsun, bir pası ile gol bulmamızı sağlasın falan bu tarz bir 10 numaraya sahip olmak ligin otobüs çeken takımlarına karşı büyük koz. Ligde ki takimların min. %50'sinin de bu tarz takımlar olduğunu var sayarak düşünelim bu tarz bir gerekliliği. Veiga böyle birisi mi bilmiyorum ama Evander böyle bir 10 numara değil. Şahsen tercihim bu açıdan Evander olmaz. Gelirse de yine bir kalite katacaktır tabi ama bu şekil değil.
Ayrıca maçlarda fark yaratan kalitede bir 10 numaranın tribünler ile kuracağı bağ ve sinerji de şimdiden malum.
Ha günümüz futbolu falan muhabbetleri de var ama bizim de oynadığımız lig Tr ligi, hem çilingir şart, hem de bu şekil 10 numaraların defansif anlamda yaratabileceği zaafiyeti kaldırabilecek bir orta sahaya da sahip olduk çok şükür.
Hayırlısı bakalım, yavaş ama güzel ilerliyoruz.
dıp tıs tısDonaaaaaaat
Suadiye'de 3 ortalama daire parası4 milyon net mi
brüt 200 milyon tl fln ediyor herholt.